4. İstanbul Buluşması Resimleri ve Yorumlar
Sevgili arkadaşlar abiler kardeşlerim:
Yazıyı yazmamdaki sebep sizlerle 15 aydır beraber bir çok bilgi alışverişinde bulundum sizler bana çok şeyler kattınız bu doğrudur.Bu site sahesinde çok şeyler öğrendim umarım bende sizlerle bir şeyler paylaşabilmişimdir yada verebilmişimdir.Herkeze sonsuz teşekkürler yardımım olan kişelere ise helal hoş olsun.
Sevgili yönetici arkadaşımız bana son ö.m sinde benim bir cevabı dahi hak etmediğimi yazmış belki de haklı ama ben böyle düşünmüyorum bu sitede 15 aydır üyeyim iyi yada kötü kendisi kadar yada daha az emeğin olduğunu düşünüyorum ve kendisine gösterdiği ve takıdığı tavırdan ötürü kırgın olduğumu bilmesini isterim.
Bir yazında okumuştum bazı kişilerin ne kadar üyeliğine son versekte gene aramızdalar demişti.Ben bu şekilde değilim ve olmayacağımda bundan emin olabilir ve böyle bir yola başvuracağımıda kendisi çok iyi biliyordu..
Uzun lafın kısası sizlere dostluğunuz için çok ama çok teşekkür ederim.Umarım tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın sevgi ve saygılarımla sağlıklı balıklar diliyorum…
Hakan Önal
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sevgili arkadaşlar abiler kardeşlerim:
Yazıyı yazmamdaki sebep sizlerle 15 aydır beraber bir çok bilgi alışverişinde bulundum sizler bana çok şeyler kattınız bu doğrudur.Bu site sahesinde çok şeyler öğrendim umarım bende sizlerle bir şeyler paylaşabilmişimdir yada verebilmişimdir.Herkeze sonsuz teşekkürler yardımım olan kişelere ise helal hoş olsun.
Sevgili yönetici arkadaşımız bana son ö.m sinde benim bir cevabı dahi hak etmediğimi yazmış belki de haklı ama ben böyle düşünmüyorum bu sitede 15 aydır üyeyim iyi yada kötü kendisi kadar yada daha az emeğin olduğunu düşünüyorum ve kendisine gösterdiği ve takıdığı tavırdan ötürü kırgın olduğumu bilmesini isterim.
Bir yazında okumuştum bazı kişilerin ne kadar üyeliğine son versekte gene aramızdalar demişti.Ben bu şekilde değilim ve olmayacağımda bundan emin olabilir ve böyle bir yola başvuracağımıda kendisi çok iyi biliyordu..
Uzun lafın kısası sizlere dostluğunuz için çok ama çok teşekkür ederim.Umarım tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın sevgi ve saygılarımla sağlıklı balıklar diliyorum…
Hakan Önal
[/QUOTE] Hakan abi nereye ya olmadı böyle bir ayrılış ama umarım yine bir yerlerde beraber oluruz....Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sevgili hakan ve caner kardeşlerim sizlerle biz bir aileyiz varmı aileyi terketmek mehmetin ve diğer arkadaşların dediği gibi sizleri bırakmıyoruz.Saygılar
Tamamdır Olgay bey siz haklısınız.. Ama ben ilk ve ikinci yazımda açıklama yapmıştım buralara gelmesini ben istemedim diğer üyerin bundan etkilenmesi ve duymasını da ismediğimi belirtmiştim nedenini bilmiyorum amakonu buralara kadar geldi
Refet hariç herkezden kendi adıma bir rahatsızlık yada huzursuzluk verdiysem çok özür diliyorum sizlere iyi geceler ve tekrar geçmiş olsun diyorumÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben yeniden yazarım mesajımı:
Özellikle diyorum resimlerin içinden ''Uğur abi yenge seni böyle görmesin önünde bir tepsi baklava ile'' resmi çok hoşuma gitti... Allah muhabbetinizi artırsın, çok güzel ve sıcak resimler...
Olgay Bey; size de tez zamanda şifalar diliyorum...
Ben yeniden yazarım mesajımı:
Özellikle diyorum resimlerin içinden ''Uğur abi yenge seni böyle görmesin önünde bir tepsi baklava ile'' resmi çok hoşuma gitti... Allah muhabbetinizi artırsın, çok güzel ve sıcak resimler...
Olgay Bey; size de tez zamanda şifalar diliyorum...
[/QUOTE]
Uğur Abi doktor bile dayanamaz o baklavalara. Doktorun her dediğini yaparsak yemişiz naneyi değilmi abi. Aşırıya kaçmadan ucundan bir tepsiden bir şey olmaz değilmi LOL] Uğur Abi.