430 lt Discus Akvaryumu Kurulum Aşamaları
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 22:11
Abi akvaryum kaç mm cam kalınlıgında.
ABİ AKVARYUMUN MOBİLYASININ İÇİNDE PİROFİL VARMI YOKSA İLERLİYEN ZAMANLARDA ÇÖKME,EYİLME,BÜKÜLME OLMAZMI.
ABİ AKVARYUMUN MOBİLYASININ İÇİNDE PİROFİL VARMI YOKSA İLERLİYEN ZAMANLARDA ÇÖKME,EYİLME,BÜKÜLME OLMAZMI.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 01:42
Cevap yazmakta oldukça geciktim kusura bakmayın. Kontrol panelini sevgili dostum Fatih (vuslat) yapmıştı. Kardeşim bu konularda oldukça beceriklidir. O konuya bakarsa bir izahat yapacaktır mutlaka.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 18:53
Ömer Bey;
Yaklaşık 2,5 sene önce sevgili dostum Ertuğrul'un Sivas'ta ikamet ettiği dönemde yapmış olduğum bir kontrol kutusuydu. Biraz alelacele olduğundan pekte iyi işçilik sayılmaz ama daha sonra forumdan kardeşim Hakan'a ( hedayse ) daha kullanışlı bir kutu yapmıştım. Yapım aşamalarının fotoğrafları maalesef yok ama size projesini gönderebilirim. Eliniz bu tip işe yatkın ise karıştırmadan yaparsınız.
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 09:08
Özür dilerim Recep Bey. Adınızı Ömer olarak yazmışım. Yapmış olduğum her iki ünitenin özellikleri farklı idi. Ertuğrul a yaptığım sistem direk elle konut ediliyordu. Diğer yapmış olduğum sisitem de ise aydınlatma için zaman ayarlı piriz kullanılıyordu. Dilerseniz siz bana Ö.M den elektrikli ekipmanlarınızı ( filtre,ıstıcı florasan vs.) ve istediğiniz özellikleri yazınız ben size projesini cizip göndereyim.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 12:45
[QUOTE=vuslat]Özür dilerim Recep Bey. Adınızı Ömer olarak yazmışım. Yapmış olduğum her iki ünitenin özellikleri farklı idi. Ertuğrul a yaptığım sistem direk elle konut ediliyordu. Diğer yapmış olduğum sisitem de ise aydınlatma için zaman ayarlı piriz kullanılıyordu. Dilerseniz siz bana Ö.M den elektrikli ekipmanlarınızı ( filtre,ıstıcı florasan vs.) ve istediğiniz özellikleri yazınız ben size projesini cizip göndereyim. [/QUOTE]
Problem Değil Fatih bey
Ekipmanları Ö.M den Gönderdim Yardımlarınız İçin Teşekkürler..
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 00:28
[QUOTE=Remz]Akvaryumu ilk kez icat etmiş gibi bir mutluluk sezdim sizde , tebrikler [/QUOTE]
Sezgilerin pek kuvvetliymiş Maşallah Remzi kardeşim.
Biz akvaryumu keşfedemedik daha ama sen bazı şeyleri erkenden keşfetmisin tebrikler.