3D arka fon yapan şirketler Sipariş üzerine
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 09:16
Nasil yardimci olacaksin merak ettim tabi eğer sen Alpaslan bey değilsen bu fonlar alpaslan özfiliz beye aittir fiyatlarida 175 180 euro dan başlamaktadir.
2015 haziran ayina kadar imalat yapmadiğini duyduk kendisinden
2015 haziran ayina kadar imalat yapmadiğini duyduk kendisinden
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 18:11
[URL]http://www.akvaryum.com/Forum/3d_arka_fon_black_kriza_gold_ikola_duboisi_albino_i17807.asp[/URL]
Öncelikle merhabalar bende biraz arka fon işiyle ilgileniyorum forumda çok fazla konu başlığı bulamadım onun için bulduğum başlıklara kendi işlerimi göstermek ve yorum almak istedim birazda reklam amaçlı kendimi tanıtmak istedim her yorum benim için çok değerli olacak ve beni bu işte bir adım daha ileriye taşıyacak şimdiden teşekkür ederim.
Birde 2300 ve 2900 içme suyu havuzlarında kullanılan bir malzeme imiş ben bu serileri kullandım ona rağmen içim hiç rahat değil 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim tabi ki de birkaç gün salınım yaptırdıktan sonra koydum balıkları yinede içim rahat değil daha garantili malzemeler bulmam lazım tekrardan teşekkürler.
Öncelikle merhabalar bende biraz arka fon işiyle ilgileniyorum forumda çok fazla konu başlığı bulamadım onun için bulduğum başlıklara kendi işlerimi göstermek ve yorum almak istedim birazda reklam amaçlı kendimi tanıtmak istedim her yorum benim için çok değerli olacak ve beni bu işte bir adım daha ileriye taşıyacak şimdiden teşekkür ederim.
Birde 2300 ve 2900 içme suyu havuzlarında kullanılan bir malzeme imiş ben bu serileri kullandım ona rağmen içim hiç rahat değil 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim tabi ki de birkaç gün salınım yaptırdıktan sonra koydum balıkları yinede içim rahat değil daha garantili malzemeler bulmam lazım tekrardan teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2021 20:02
3 fondan fiyat alcaktım 100 70 40 ölçülerde Yer nere ve bunlar cinsi nedir