3D arka fon yapan şirketler Sipariş üzerine
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 23:03
Başlıkta belirttiğim gibi 3D fon yapan şirketlerin sitesi telefon numarası vs. Var mı arkadaşlar yardımınızı istiyorum.
Biliyorum yapmak çok daha kolay ve maliyeti daha aza gelecek yetenekliyim de aslında ama Yapmak için imkanım yok =) daha öncede traverten taşlarını düşündüm oda tecrübeli arkadaşlarım tavsiye etmedi.
İlginiz için teşekkür ederim. =)MertTurkmen 2012-02-18 23:58:35
Biliyorum yapmak çok daha kolay ve maliyeti daha aza gelecek yetenekliyim de aslında ama Yapmak için imkanım yok =) daha öncede traverten taşlarını düşündüm oda tecrübeli arkadaşlarım tavsiye etmedi.
İlginiz için teşekkür ederim. =)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 23:12
Aşağıda linkini vermiş olduğum beyle görüşün. Sipariş üzerine ve talep ettiğiniz şekilde fonlar yapıyor.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 23:19
[QUOTE=fbozdag]
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-3-boyutlu-akvaryum-arka-fon-60789753/detay
[/QUOTE]
Aşağıda linkini vermiş olduğum beyle görüşün. Sipariş üzerine ve talep ettiğiniz şekilde fonlar yapıyor.
Teşekkür ederim şu anda geç oldu ama görüşeceğim =)
Diğer linkleri bekliyorum arkadaşlar =)
Diğer linkleri bekliyorum arkadaşlar =)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 00:15
Bu işden gercekten uzman bir abimiz var uygunda fiyat veriyor ..
İsmail Bey Telefon Numarası : 0505 520 28 74..
Yaptığı işi beyeneceğinizden eminim.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 00:18
Mert kardeşim eğer gerçekten böyle usta işi yapan birisini bulur ve beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. Bulursam mutlaka sana bilgi vereceğim.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 17:30
Mert bey ıstedıgınız fonlar abartılı fonlar bunlardan yapan bulursanız (UYGUN FIYATA) bire birini cıkara bılen aynısından yaptırmaya adayım
ilk resımdekı agac kokünu yapıyorum suanda ama cok detay var :)
Şunuda soylıyım bunları yapan adamlar bızım yaptıgımız sıstem de yapmıyor kalıp halınde cıkarmıslar ve tahmın ettıgım kadarı ıle plıyester ıle yapılıyor saygılar .
ilk resımdekı agac kokünu yapıyorum suanda ama cok detay var :)
Şunuda soylıyım bunları yapan adamlar bızım yaptıgımız sıstem de yapmıyor kalıp halınde cıkarmıslar ve tahmın ettıgım kadarı ıle plıyester ıle yapılıyor saygılar .
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 22:56
İsmail abiyle görüştüm çok iyi birine benziyor fiyatlarıda bende diğer sitelere göre çok uygun yaptığı işlerde pek yabana atılacak tarzdan değil.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 23:04
Ağaç yapmak istiyorsanız; strafor ile gövdeyi olşturup, üzerine hindistan cevizi kabuklarını yapıştırarak ağaç görünümünü yapabilirsiniz.
+1: [T]157658,bulobos[/T]
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 00:35
Herkese çok teşekkür ederim ama en basit duvar görünümü vermek için bile o strafora 100 tl (1m) istiyorlar akvaryumdan daha pahalı sanırım kendim yapacağım.MertTurkmen 2012-03-08 00:36:54
Benim asıl istediğim o resimler değil. Sadece gerçek görünüm istiyorum yapay değil Birebir taşlar olsun vb. Siz ne demek istediğimi sanırım anladınız =)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 00:47
Ozaman siz lav kayalarını arka cama silikonlayarak bir fon yapmalısınız.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 01:22
İstediğim özellikteki görüntüyü hala bulamadım sanırım traverten taşlarını kaplayacağım.