3 Mm Cam İle Akvaryum Yapmak
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2024 10:16
Merhaba,
Geçen evdeki eski araç gereçleri kontrol ederken atıl vaziyette birkaç cama rastladım. Ve hemen aklıma bir akvaryum yapmak geldi. Şöyle ki camın ölçüleri 30*30*65 şeklinde yani yüksekliği 30cm. Kalınlığı ise 3 mm. Sizce bu kalınlıktaki bir camla bu boyutlarda bir akvaryum yapılabilir mi?
Geçen evdeki eski araç gereçleri kontrol ederken atıl vaziyette birkaç cama rastladım. Ve hemen aklıma bir akvaryum yapmak geldi. Şöyle ki camın ölçüleri 30*30*65 şeklinde yani yüksekliği 30cm. Kalınlığı ise 3 mm. Sizce bu kalınlıktaki bir camla bu boyutlarda bir akvaryum yapılabilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2024 11:35
[QUOTE=mrhit]Merhaba,
Geçen evdeki eski araç gereçleri kontrol ederken atıl vaziyette birkaç cama rastladım. Ve hemen aklıma bir akvaryum yapmak geldi. Şöyle ki camın ölçüleri 30*30*65 şeklinde yani yüksekliği 30cm. Kalınlığı ise 3 mm. Sizce bu kalınlıktaki bir camla bu boyutlarda bir akvaryum yapılabilir mi?[/QUOTEQUOTE
Bence riske girmeyin. En az 4 mm olsun. Ki 5 mm olması çok daha iyi olur. Biraz ince olmalı akvaryumunuz.
Geçen evdeki eski araç gereçleri kontrol ederken atıl vaziyette birkaç cama rastladım. Ve hemen aklıma bir akvaryum yapmak geldi. Şöyle ki camın ölçüleri 30*30*65 şeklinde yani yüksekliği 30cm. Kalınlığı ise 3 mm. Sizce bu kalınlıktaki bir camla bu boyutlarda bir akvaryum yapılabilir mi?[/QUOTEQUOTE
Bence riske girmeyin. En az 4 mm olsun. Ki 5 mm olması çok daha iyi olur. Biraz ince olmalı akvaryumunuz.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2024 11:37
[URL]https://www.akvaryum.com/kac_mm_cam_kullanilmali_makaler_21_978.asp[/URL]
Yapılmamalı.
[QUOTE=KAAN BULUNUR. ]rhit]Merhaba,
Bence riske girmeyin. En az 4 mm olsun. Ki 5 mm olması çok daha iyi olur. Biraz ince olmalı akvaryumunuz. [/QUOTE]
Bu da gol değil. [:lol:]
Alıntı yapmadan mı yanıt yazsan acaba?[:)))]
Yapılmamalı.
[QUOTE=KAAN BULUNUR. ]rhit]Merhaba,
Bence riske girmeyin. En az 4 mm olsun. Ki 5 mm olması çok daha iyi olur. Biraz ince olmalı akvaryumunuz. [/QUOTE]
Alıntı yapmadan mı yanıt yazsan acaba?[:)))]
Beğenenler: [T]125030,GhostKoi[/T][T]246392,Azizdurdenn[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2024 13:26
[QUOTE=MasterChiefHakan][URL]https://www.akvaryum.com/kac_mm_cam_kullanilmali_makaler_21_978.asp[/URL]
Yapılmamalı.
Alıntı yapmadan mı yanıt yazsan acaba?[:)))][/QUOTE]
Öyle daha iyi olacak sanırım[:D]
Yapılmamalı.
Alıntı yapmadan mı yanıt yazsan acaba?[:)))][/QUOTE]
Öyle daha iyi olacak sanırım[:D]
Beğenenler: [T]231847,MasterChiefHakan[/T]