300Litre Akvaryumu Tür Tavsiyesi
[QUOTE=orhun93]diskus,canlı doğuranlarla olmaz ama Kristal Köpekbalığı ve discus birlikte beslenince çok harika oluyor bir dene istersen[/QUOTE]
Krıstal köpek balığı ile discus beslenebiliyormu ben iki türede bayılıyordum fakat anlaşamazlar diye bir araya koymuyordum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben pahalı olmasın diye 3adet 5cm lik almayı düşünüyordum büyükler çok pahalı 13cmsi 150ytl idi benim akvaryumcuda onu öldürürsem moralim bozulur ilk önce ucuz olsun diye küçük alayım onları büyütene kadar tecrübe kazanırım diye düşünüyorum ben?
Sevgiler Saygılar...
Peki o zaman ben küçük almayı düşünüyodum ama onlar akvaryuma alışamıyorsa 8cm lik alayım akvaryum 300litre
300W jager ısıtıcı
Tetra tec 1200
ve Güçlü bir hava pompası var
Kum olarak kuartz nötr siyah kum var
Bana discus lar için almam gereken bitki,yem,ve bunun gibi gerekli şeyleri söylermisiniz acaba
Sevgiler Saygılar...
sevgili alperen kardeşim .Ben akvaryum imalatcısıyım..!! birçok balığın genel yaşam kriterlerine göre sana tavsiyem DİSKUS akvaryumu yapmandır.görsel açıdan en ileri kaliteyi yakalamış olursun( tatlı su akvaryumunun en son halidir) ancak bu canlı nın bakımı FRONTOSA ya göre daha ağırdır.akvaryum kriterleri değişkendir. eğer akvaryumcu olmasaydım...... DİSKUS beslerdim..!!! ve yavru bile alırdım...!!! genel bilgi almak istersen murat.pekkan@hotmail.com veya 0535 6092966 dan bana ulaşabilirsin.
Canlı doğuran ..Yüzlerce rengarenk balık etrafta pıtır pıtır dolanır bitkilerin arasında.
Sağlıklı balıklar..