2li floresan bağlama şekli.
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tek bir elektronik balasta da ba?layabilirsiniz.(florasanlarynyzyn ve balastynyzyn watt de?erleri uyumlu olmaly tabi)
Ba?lama ?ekli balast üzerinde gösteriliyor.
Ba?lyk biraz eski olmasyna ra?men benim gibi zorlanan arkada?lara belki yardymcy olur dyye cevap vermek istedim.
Umarym yardymcy olur.
Ba?lyk biraz eski olmasyna ra?men benim gibi zorlanan arkada?lara belki yardymcy olur dyye cevap vermek istedim.
[/quote]
Aksine eskimi? ba?lyk yyllanmy? ?arap gibidir ne kadar eskiyse ne kadar uzunsa içinde o kadar fazla de?erli ?araplar unutulmayacak tatlar vardyr.
Ke?ke herkes bu ?ekilde elinden geldi?i kadar eski mesajlara devam etse devamly yeni konular açyp konular da?ylmasa.
Sayyn Cem Bey sorunuzun tam cevabymydyr emin degilim ama ben i?in kolayyna kaçyp elektrikçilerde tanesi 15 ytl ye satylan hazyr kapakly florasasnlardan 2 adet aldym.Ykili baglamak için baglanty aparatyny (iki ucu erkek fi?) beraberinde verdiler.Slikonla üst kapaga yapystyrdym.Umarym yardymcy olmusumdur.Saglykly balyklar dilerim.
Kullanaca?ynyz anahtar foto?raftaki gibiyse anahtara gelen kablonun bir tanesini kesip vidalara kesti?iniz kysymlary tutturmanyz yeterli olacaktyr.
Ayryca verdi?im ?ekil fazla balast kullanmadan iki floresan ba?lamak isteyen arkada?lar içindi.Umarym yardymcy olur.
Kolay gelsin.