270 lt marine
Fotoğraf:
http://img692.imageshack.us/g/72569112.jpg/
Malzemeler:35-40 kg canlı kaya soft mercan
Akvaryum Bakımı:şu an 1 haftada su ilave
Kullanılan Yemler:yok
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
not:deniz suyu kullanılmaktadır akdeniz in en çok dalgalanan yerinden su alınmaktadır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Foto eklemek için gerekli bilgiler forumumuzda mevcut ama anlatıyım.İlk önce bir foto paylaşımı sitesini yüklüyorsunuz.Sonra gelen linki kopyalıyıp yazı yazdığınız yerin üst kısmında bulunan fotoğraf makinesi ikon una tıklıyorsunuz.Açıldıktan sonra Resim URL bölümüne yapıştırıyorsunuz ve tamam a basıyorsunuz yüklenmiş oluyor.
Saygılar.
evett bu gün denize gittim temizlik ekibi tutyım diye ve aldım.2 adet horozbina ve orta boy hermit aldım.horozbinalardan biri siyah biri beyaz araştırdım nette bulundukları ortama göre renk alırlar diye gördüm ancak siyah olanın üst yüzgeci renkli sanki zehirli gibime geldi emin olmak için sizlere soruyorum bu balık ların cinsi horozbina değil midir?resimlerinide koyuyorum linkte var.
saygılar..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Başarılar
Ssygılar
Saygılar
Herkese merahabalar.Ufak bir aradan sonra maroon clown eş porjeme kaldığımız yerden devam.
*Sistem 1 ayını yeni doldurdu şu an dönüşüm sürecinde tavan yaptı her yer yosun ve alg kaplı. Resimler ilk zamanlarından olduğu için dekor farklıdır şu an daha fazla canlı kaya vardır.sump sistemi güncellenip hatalı 3 bölümden tek şaşırtma ya alınmış olup revizyondan geçmiştir.Komple sump sistem malzemeleri değiştirilip düzenlenmiştir.