20*11*11 cam sehpalı tank yapımı
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2012 14:30
Selam arkadaşlar öyle can sıkıntısından ufak birşey yapmak istedim yaparken resim çekemedim ama biten hallerini paylaşmak istedim.20cm uzunluk 11cm yükseklik 11cm en buhar sürgü camlı :)İçinde hagen kum var birazda moss bitkisi var canlı düşünmüyorum 2 litre civarı uygun olmaz sanırım.
not: Elimde cam ve silikonu olan herkese boş zamanlarda yardım edebilrim.
iyi seyirler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2012 14:53
Kaan benim amacım zor ve zahmetli olanı yapmak sumpta yaparım şelalede :) minyatür ekipmanlar olsa elimde onlara göre bişeyler çıakrmaya çalışırdım.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 17:25
Çok güzel olmuşta o kayıtlar ne anlamadım
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 17:29
Elinize sağlık. Çok hoş bir nano olmuş.
[QUOTE=karemisola]Çok güzel olmuşta o kayıtlar ne anlamadım
[/QUOTE]
Sanırım buhar camı için.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 18:46
[QUOTE=rheme]Çok şirin olmuş tebrik ederim.İlginç bir çalışma , kiraz karides beslenebilir.[/QUOTE]
Sanmam. Zira 2lt kum boşluk çıkınca 1.5 litreden biraz fazla kalır. Bu hacimde suyun dengesini korumak imkansıza yakın olacağından sadece bitki beslenebileceğini düşünüyorum.
Sanmam. Zira 2lt kum boşluk çıkınca 1.5 litreden biraz fazla kalır. Bu hacimde suyun dengesini korumak imkansıza yakın olacağından sadece bitki beslenebileceğini düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 22:19
[QUOTE=rheme]Çok şirin olmuş tebrik ederim.İlginç bir çalışma , kiraz karides beslenebilir.[/QUOTE]
Canlı beslenirmi bilmiyorum ama resimdeki moslar sorunsuzca duruyorlar şimdilik karides bilgim yok bi kaç tane atardım sanırım.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 22:46
İbrahim bey harika olmuş ben çok beğendim.Bu arada bence içinde 2 küçük salyangoz türü(1e1d) ve özel bir karides türü (1e1d) muhteşem olur.Tabii bu türlerle alakalı net bilgiye sahip değilim ancak bu hacimde sadece su değişimleri ile bakılabilir düşüncesindeyim.Yanılıyorsam affedin.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 22:56
Yanılmıyorsunuz sonuna kadar haklısınız ama bilgim yok karidesler konusunda.İlerdeki projemde küçük bi kafa motoru kullanmyı düşünüyorum bahçeli ev tipinde birşey yapıcam yanındada yangın merdiveni düşünüyorum sular yangın merdivenınden bahçeye akıcak yapabilirsem proje olarak hayata geçirrisem camkesimi vs.. teferruat yada daha değişik fikirler olabilir.