200x65x60h 2 yeni kurulum
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 15:32
Harika Bir Tank Olmuş, Allah Nazarlardan Korusun,
Zahmet Olmaz ise Haftalık Fotoğraf Güncellemesi Yaparsanız, Dizi Film Gibi Takip Edelim Tankınızı :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 20:35
Maşallah diyorum öncelikle çok güzel bir akvaryum. üstad size bir sorum olacak. 0 numara kuma sizin gibi saz diksem olurmu çürüme yaparmı ileride. saygılar
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2015 11:14
[QUOTE=orhanönal]Özenli ve temiz bir çalışma sonucu gayet güzel akvaryumlar ortaya çıkmış , sağlıklı balıklar dilerim .[/QUOTE]
Teşekkürler Orhan Bey , Sağlıklı hobiler...
[QUOTE=Piyanist.]Boyle bir tank ancak bu kadar guzel dizayn edilebilir.Baliklar boyle tankta daha rahat ederler.keyifli hobiler[/QUOTE]
Emir Bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım..Hepimiz için keyif vermese böyle uğraşırmıydık ki :) Sağlıklı hobiler
[QUOTE=Vasfi]Harika Bir Tank Olmuş, Allah Nazarlardan Korusun,
Zahmet Olmaz ise Haftalık Fotoğraf Güncellemesi Yaparsanız, Dizi Film Gibi Takip Edelim Tankınızı :)
[/QUOTE]Vasfi Bey Çok teşekkürler ve amin diyeyim...Haftalık bir zor olur ama aylık olarak güncelleme yapmaya çalışırım :) Bu ay zaten Arowana tankındaki Oscarlarlar vedalaştık.Nadir tür Amerikan alıkları ekliyeceğim o zaman yeni balıklarla beraber fotoları eklerim...
[QUOTE=baabaabaa]Rüya gibi akvaryum olmuş ya maşallah... Maliyeti nedir böyle bir akvaryumun?[/QUOTE]
Burak Bey öncelikle teşekkürler.Maliyet hesabı yapmamıştım ama aşağıda rakamları yazayım 2 akvaryum için maliyet aşağıdaki gibi
Akvaryum ,Mobilya ,Profil | 3.000,00 TL |
Sump Boru v.s. Ekipman | 200,00 TL |
Kafa Motoru | 200,00 TL |
Kum (200 Kg) | 200,00 TL |
Seramik 10 Kg | 50,00 TL |
Bio Ball 200 Adet | 30,00 TL |
100*100 *5 Sünger | 50,00 TL |
Elyaf 1 Kg | 10,00 TL |
Isıtıcı | 50,00 TL |
Derece | 3,00 TL |
Fluval Zeo - Carbon 2.100 Kg | 50,00 TL |
Seachem Purigen 500 Ml | 50,00 TL |
Bitki | 400,00 TL |
Mangrow Kökü | 150,00 TL |
Toplam | 4.443,00 TL |
[QUOTE=V.Pekmezci]Maşallah diyorum öncelikle çok güzel bir akvaryum. üstad size bir sorum olacak. 0 numara kuma sizin gibi saz diksem olurmu çürüme yaparmı ileride. saygılar[/QUOTE]
Veli Bey teşekkürler...Saz dayanaklı bir bitkidir sıkıntı olacağını sanmıyorum ; yaklaşık olarak 8 - 10 Cm kum kalınlığı var bende ayrıca Winra nın taban gübresiyle takviye yapıyorum şuan için bitkilerim de bir sıkıntı yok...