200 lt malawi akvaryumu
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 23:59
Fotoğraf:
Boyut (cm):100/50/40
Kapasite (litre):200
Canlılar:
2 sarı prenses, 1 mavi prenses ve 5 tane yunus şimdilik
Malzemeler:
jet 3378 dış filtre , roxin 300 w ısıtıcı , termometre grolüx 85 cm 30w aydınlatma
Akvaryum Bakımı:
Boyut (cm):100/50/40
Kapasite (litre):200
Canlılar:
2 sarı prenses, 1 mavi prenses ve 5 tane yunus şimdilik
Malzemeler:
jet 3378 dış filtre , roxin 300 w ısıtıcı , termometre grolüx 85 cm 30w aydınlatma
Akvaryum Bakımı:
Haftada %20 dip çekimi ardında su ekleme olarak düşünüyorum
Kullanılan Yemler:
sera karışık
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Kullanılan Yemler:
sera karışık
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Kaya tuzu şu ana kadar ve contra
Herkese merhabalar akvaryumda yeniyim yaklaşık 1 aydır besliyorum daha küçük bir akvaryudan dün malawilerimi yeni yuvalarına daha dün transfer ettim.Forumu takip ediyorum birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler
not: Fotoğraflar cep telefonu ile çekildi kalite için özür dilerim
not: Fotoğraflar cep telefonu ile çekildi kalite için özür dilerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 02:13
Güzel bir malavi akvaryumu ellerinize sağlık. Nacizane önerim arkaya bir fon alırsanız ve kablo kirliliğini önlerseniz çok daha güzel olacak sağlıklı balıklarr.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 02:16
Güzel bir arkafon ve arkadaşımızın dediği gibi kabloları sakla ve bir şey daha besleyeceğin türe karar ver ve tek tür besle bence yunusları çıkart sarılardan bak dişi takviyesi yapıp . Çok çok daha güzel şeyler olacak ileride yeterki istediğiniz gibi olsun sağlıklı ve keyfiniz yerinde günler dilerim .
_rammstein_ 2011-03-27 02:41:44
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 10:54
Şu an için kapasiteniz yeterli ancak Yunuslarınız büyüdüüğünde yeterli olmayacaktır. Ben size Mbuna tavsiye ederim onlardan güzel bir renk harmonisi yapabilirsiniz. Demasoni, Saulosi, Mpanga ...vs.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 21:40
Bugünlerde gördüğüm en güzel ve sade malavi tanklarından arka fonla eksiksiz olur.Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 22:17
Dekor çok hoş ama arka plan eksikliği ve hava hortumunun görüntüsü pek hoş durmuyo dalıklarında keyfi yerinde görünüyor.