200 Litre Nano SPS Tankı
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 21:51
Akvaryumunuz çok güzel,bayıldım doğrusu umarım benimde böyle akvaryumum olur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 23:39
Plateye bayıldım. Kaç ayda bu hale geldi. Bakalım bende koydum küçük bir parça. Onun için özel bir şey yapıyormusunuz.
serengeti 2013-01-14 23:39:51
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 10:21
Teşekkürler arkadaşlar. Yaklaşık 1 yılda kendini 5'e katladı ve ekstra katmanlar oluştu üzerinde. Şuan çapı 30 cm civarı. Geldiğinde 6-7 cm civarıydı. İlk kurduğum günden itibaren ne kullanıyorsam şuan hala onu kullanıyorum. Yani özel bir şey yapmıyorum
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 17:21
Tebrikler. Xenia budaması yapma zamanı gelmiş gibi. Ayrıca sol alttaki sert mercanlar üvey evlat gibi olmuş. :)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 19:46
Mercanların keyfi maşallah yerinde çok güzel ilerliyor.
Fakat akvaryum bana biraz soğuk ve karışık geldi. Xeniaları biraz azaltıp ön tarafta fosforlu renklerde zoalara, acan lord ve brain e yer açılırsa biraz daha renklenir diye düşünüyorum.
Fakat akvaryum bana biraz soğuk ve karışık geldi. Xeniaları biraz azaltıp ön tarafta fosforlu renklerde zoalara, acan lord ve brain e yer açılırsa biraz daha renklenir diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 16:10
Teşekkür ederim Aydın bey. Canlı derin su acrosu olduğundan orada mutlu mutlu büyüyor. Zaten başka koyacak yerde yok :)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 22:19
Xenia nın öyle bir güzelliğide var :) bende 2 kök koymuştum maşallah baya bir yer kapladı akvaryum dolu gözüküyor :D
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 16:32
Öncelikle tebrikler gayet güzel bir akvaryum hatta deniz :) harcamaların konusunda net bişey olmasada tahmini bir rakam verebilirsen sevinirim.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 19:11
[QUOTE=KRTL]Öncelikle tebrikler gayet güzel bir akvaryum hatta deniz :) harcamaların konusunda net bişey olmasada tahmini bir rakam verebilirsen sevinirim.[/QUOTE]
Ekipman fiyatlarını internetten toplayarak hesaplayabilirsiniz. Canlıların ederi tahmini 1500-2000 TL arası. Aylık katkı maliyeti tahmini 20-25 TL. Elektrik faturası 120TL civarı gelmekte.