200 cm 10mm fiyat nasıl sizce.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 18:39
200 x 50 3 adet
50 x 48 2 adet
5 x 195,5 4 adet
5 x 38 6 adet
15 x 50 3 adet
305 tl istediler sizce bu normal bir fiyatmıdır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 21:41
[QUOTE=paspartum]Hemen hemen 11 metre kare cam yapıyor bence gayet iyi fiyat vermiş. Hele rodaj içindeyse mükemmel fiyat.
[/QUOTE]
Ben 6 mete kare hesapladım camı ama yanlış mı hesapladım acaba.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2012 01:00
Özürdilerim yanlış hesaplamışım 200x220den net 4,4metre kare cam yapar. Buda camın metre karesi işcilik dahil 70 liraya falan geliyo çok aşırı pahalı bence.
paspartum 2012-12-15 01:01:08
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 14:12
160*60 3 adt
70x 58 2 adet ve kuşaklar 90 tlye falan almıştım fakat bu ebatlarda 4 akvaryum aldım toplu aldğım için uyguna gelmişdir size verilen fiyat fazla gibi
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 01:33
140*55*60 boyutundaki akvaryum camlarını rodajlı 235 tl'ye kestirdim.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 02:18
Fiyata pahalı denemez..Rodaj lı fiyatsa zaten çok iyi..İstnbulda rodajsız 10 mm camın metrekaresi kdv dahil 45 tl oda cam fabrikasında..Ona göre değerlendirin bence..
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 01:34
[QUOTE=brooklyn_bjk]Fiyata pahalı denemez..Rodaj lı fiyatsa zaten çok iyi..İstnbulda rodajsız 10 mm camın metrekaresi kdv dahil 45 tl oda cam fabrikasında..Ona göre değerlendirin bence..[/QUOTE]
Bence Yanılıyosunuz Ben Bayrampaşa Oturuyorum Burda Bi Camcıda 8mm Metre Kare Fiyatı 27 TL 10mm Metre Kare Fiyatı 34 TL
Bence Yanılıyosunuz Ben Bayrampaşa Oturuyorum Burda Bi Camcıda 8mm Metre Kare Fiyatı 27 TL 10mm Metre Kare Fiyatı 34 TL
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 22:33
[QUOTE=paspartum]
[QUOTE=brooklyn_bjk]Fiyata pahalı denemez..Rodaj lı fiyatsa zaten çok iyi..İstnbulda rodajsız 10 mm camın metrekaresi kdv dahil 45 tl oda cam fabrikasında..Ona göre değerlendirin bence..[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Fatih bey camda bildiğim kadarıyla 3-4 çeşit var.Trakya cam,clear yada ekstra clear cam,çin malı camlar,birde türkiyede üretilen düşük kaliteli camlar..Benim söylediğim fiyat trakya 1. kalite camın fiyatı..Siz tekrardan bir sorarsanız bayrampaşa uzak değil daha uygun fiyatsa artık ordan alalım camları ;)
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 18:02
[QUOTE=brooklyn_bjk]
[QUOTE=paspartum]
[/QUOTE]
Onur Bey Ben Dedigim Yerden Aldım Suanda Kullanıyorum Hiç Bir Problem Yaşamadım Gayet Kaliteli Camlar Extraclear Deyil Benim Aldımlarım Onlar Tabiki Biraz Daha Pahalıdır.
[/QUOTE]
Fatih bey camda bildiğim kadarıyla 3-4 çeşit var.Trakya cam,clear yada ekstra clear cam,çin malı camlar,birde türkiyede üretilen düşük kaliteli camlar..Benim söylediğim fiyat trakya 1. kalite camın fiyatı..Siz tekrardan bir sorarsanız bayrampaşa uzak değil daha uygun fiyatsa artık ordan alalım camları ;)
[/QUOTE]Onur Bey Ben Dedigim Yerden Aldım Suanda Kullanıyorum Hiç Bir Problem Yaşamadım Gayet Kaliteli Camlar Extraclear Deyil Benim Aldımlarım Onlar Tabiki Biraz Daha Pahalıdır.