16 Mart Pazar Darıca Kuş Cenneti Buluşması
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 01:51
Sevgili mod'um tankta direksiyon yok
istersen senin icin taktırabiliriz
Ayrıca o tep mermisini Şükrü saraçoğlu stadına cevirecek adamın elinde patlar bunuda belirteyi dedim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 02:11
Niceleri geldi geçti bu şükrü saraçoğlundan niceleri bombalamak istedi ama başaramadı.Her bomba atanın elinde patladı ne top işler oraya nede tüfek 30.000.000 nun yüreği var orada hepside tam donanımlı en son yurtdışından geldiler bombalamaya biliyorsunuz onlarda başaramadılar 2 mermi attılar 3 füze yediler
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 22:37
Arkadaşlar,bu buluşma için en uygun saati belirlemek lazım.
İstanbul'dan gelecek bizler için saat 12 gibi uygun olur diye düşünüyorum.Herkes fikrini belirtsin,ona göre bir saat ayarlıyalım.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 22:46
En uygun saat 12:00 gibi daha erken veya geç olması uzun yoldan gelecek arkadaşları sıkıntıya sokacaktır. Diğer yorumları bekliyoruz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 22:50
[QUOTE=MuŞLu hKn]Reis araçla gelecek olanların arabalarına dağılım yapsak diyorum.[/QUOTE]
Hakan,öncelikle İstanbul'dan kaç kişi arabası ile geliyor bunu bilmemiz lazım.
Kesin olarak ben ve Uğur Fıçıcıoğlu arabası ile geliyor,başka?
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 23:04
[QUOTE=reis]Ufuk kardeşim,benim transporter'im bana yetiyor ama bu arabanın 174 hp ve 4 çeker olanından almak benimde hayalim.[/QUOTE]
Uğur abi Maçka yolları taşlı oraya da ancak dörtçeker yakışır yaylalarda soğuk su kavurma ,oofffffffff yaz gelsede memlekete gitsek
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 23:11
İzmit'ten servisle gelecek arkadaşlar;
M.CANAN 2008-03-09 23:13:52
1- Hayati - Sebati (2 kişi)
2- Kartal - Murat
3- Kartal - İbrahim (misafir)
4- AQUAGEN - Ufuk
5 - MiniCactus- Altay 2 Öğrenci
6 - M.Canan * Mehmet (ben)
7 - Feyzal - Mert
Kesin gelecek arkadaşlar ö.m cep tel. gönderebilirler mi? Birde buluşma yeri olarak Halkevi saat 10:30 uyunmudur? Yazmayı unattuğum arkadaş varsa beni uyarsın lütfen.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 23:13
Benim için yer mekan,zaman farketmez ama bir Çanakkale olayı var sanırım müdürde beni seçicek tarihlerde çakıştı ama ne olursa olsun geleceğim gerekirse disiplin cezası alacağım...
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 12:00
[QUOTE=M.CANAN] İzmit'ten servisle gelecek arkadaşlar;
[/QUOTE]
1- Hayati - Sebati (2 kişi)
2- Kartal - Murat
3- Kartal - İbrahim (misafir)
4- AQUAGEN - Ufuk
5 - MiniCactus- Altay 2 Öğrenci
6 - M.Canan * Mehmet (ben)
7 - Feyzal - Mert
Kesin gelecek arkadaşlar ö.m cep tel. gönderebilirler mi? Birde buluşma yeri olarak Halkevi saat 10:30 uyunmudur? Yazmayı unattuğum arkadaş varsa beni uyarsın lütfen.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar.
İzmit'ten gelecek arkadaşlar için buluşma yerini az trafik ve birbirimizi kolaylıkla bulacağımız bir yer olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. bence Real alışvariş merkezi olabilir. saat konusunda bir ortak karar vermek gerekir ( bana her saat uygun)
Ayrıca ben kendi arabamla gelmeyi düşünüyorum.
Benim arabamda 2 kişilik yer mevcut.
5 - MiniCactus- Altay 2 Öğrenci arkadaşımız benimle gelecekti ( kararını değiştirmediyse. )