16 Mart Pazar Darıca Kuş Cenneti Buluşması
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 15:19
[QUOTE=akinozer][QUOTE=reis]Büyük boy balık yok,ancak yavru olabilir.[/QUOTE]
Uğur abi senin yunusların yavrularından bende isterim.
[/QUOTE]
Şu yeni akvaryum kurma işi beni parasal olarak sarsmasaydı o bebe yunuslardan bende alacaktım ama nasıl olsa anaçlar Uğur abide ileride kısmetse yunusda alacağım.
Bu arada akvaryumu temizledim,fazlalık silikonları kazımakla uğraşıyorum,güya işe geldim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 19:41
İzmitten gidecek arkadaşların (aracı olmayan) dikkatine: Çalıştığım işyerindeki servislerle konuştum arac 15*17 kişilik.
İzmitte buluşma yeri belirleyip oradan alacak; dönüşümüzü bekleyip geri getirecek.
Fiyatı 120 ytl. ..
izmitten gebze arası gidiş. 3,75 ytl+gebze darıca 1*1,5 ytl.(dolmuş) ve dönüş.Arac hazır sizden gelecek habere göre servis şoförüne bilgi verecem..
Kesin gidecek arkadaşlar bana ö.m. bilgi versin.
Daha iyi fikri olan yada daha uygun arac bulacak arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın..
saygılar..
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 19:50
120 YTL İyi fiyat Mehmet, beni ve İbrahim'i ekle Hayati ile sebati de kendi araçları ile gelmiyeceklermiş. Muhtemelen onlarda gelir. 8-10 kişi olsak git gel 12 ytl veya 15 ytl çok iyi 8 kişiye kadar benden tamamdır. Tabi gelen sayısı artarsa fiyatta düşer.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 19:50
Mehmet bey kişi başı ne kadara geliyor?Arabası olmayan arkadaşlar yazarlarsa ona göre kişi başı fiyatı hesaplayabiliriz.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 19:53
[QUOTE=feyzal]Mehmet bey kişi başı ne kadara geliyor?Arabası olmayan arkadaşlar yazarlarsa ona göre kişi başı fiyatı hesaplayabiliriz.[/QUOTE]
Kaç kişinin geleceği belli değil. Ne kadar çok kişi= o kadar az para.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 19:57
[QUOTE=feyzal]Mehmet bey kişi başı ne kadara geliyor?Arabası olmayan arkadaşlar yazarlarsa ona göre kişi başı fiyatı hesaplayabiliriz.[/QUOTE]
Yalnız bu uygulama İzmit'ten gelenler için geçerli,araç İzmit Gebze arası git gel yapacak.
Yalnız bu uygulama İzmit'ten gelenler için geçerli,araç İzmit Gebze arası git gel yapacak.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 20:37
[QUOTE=K@rt@L] [QUOTE=feyzal]Mehmet bey kişi başı ne kadara geliyor?Arabası olmayan arkadaşlar yazarlarsa ona göre kişi başı fiyatı hesaplayabiliriz.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Tamam bende İzmit'ten gelicem.Bende varım yalnız arabaya nereden biniceğimiz önemli, İzmit'i pek bilmiyorum, bildiğim tek yer Çene suyu:)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 21:02
[QUOTE=feyzal][QUOTE=K@rt@L] [QUOTE=feyzal]Mehmet bey kişi başı ne kadara geliyor?Arabası olmayan arkadaşlar yazarlarsa ona göre kişi başı fiyatı hesaplayabiliriz.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bak şaşırdım şimdi. Ama madem Çenesuyu'nu biliyorsun bu konuda şanslısın çünkü bende ordayım. Şayet istersen buluşur beraber gideriz.
[/QUOTE]
Tamam bende İzmit'ten gelicem.Bende varım yalnız arabaya nereden biniceğimiz önemli, İzmit'i pek bilmiyorum, bildiğim tek yer Çene suyu:)
[/QUOTE]Bak şaşırdım şimdi. Ama madem Çenesuyu'nu biliyorsun bu konuda şanslısın çünkü bende ordayım. Şayet istersen buluşur beraber gideriz.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 23:15
Bende Gelebilirim. Ama Diogenes beni ve arkadasımı götürebilicegini söyledi .Onları rahatsız etmemek için. Ayak bağı olmak gibi olmasın. 2 Ögrenci yaz kenara:)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 23:51
[QUOTE=M.CANAN] İzmitten gidecek arkadaşların (aracı olmayan) dikkatine: Çalıştığım işyerindeki servislerle konuştum arac 15*17 kişilik.
[/QUOTE]
İzmitte buluşma yeri belirleyip oradan alacak; dönüşümüzü bekleyip geri getirecek.
Fiyatı 120 ytl. ..
izmitten gebze arası gidiş. 3,75 ytl+gebze darıca 1*1,5 ytl.(dolmuş) ve dönüş.Arac hazır sizden gelecek habere göre servis şoförüne bilgi verecem..
Kesin gidecek arkadaşlar bana ö.m. bilgi versin.
Daha iyi fikri olan yada daha uygun arac bulacak arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın..
saygılar..
Mehmet bu güzel organizasyonun için seni tebrik ederim.İzmit'ten gelicek arkadaşlar için çok iyi olur.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 23:54
[QUOTE=akinozer][QUOTE=correct79]Mehmet ben önümüzde ki hafta içi gidip görüşücem, görüştükten sonra ayrıntıları buradan sizlere aktarıcam içiniz rahat olsun.
Saygılar....
[/QUOTE]
Murat bey önümüzeki hafta içi gidip görüşücem demişsiniz. Gideceğiniz zaman banada haber verirseniz beraber gidip keşif yapabiliriz.
[/QUOTE]
Tamam Akın daha iyi olur ö.m. den sana telefon numaramı yazarım sende bana yazarsan haberleşiriz.Benim vardiyam bu hafta 07:00 - 15:00,ancak iş çıkışı gidebiliriz.