150*50*50 tankım %70 bitti...(yorumlarınız)
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 11:37
AKVARYUM VE MOBİLYAN GÜZEL AMA DOĞALLIK AISINSAN BE ARKA PLANI İYİ BULMADIM VE BU TABİKİ BENİM GÖRÜŞÜM.SENİN YERİNDE ALSAM ARKA TARAFI KOMPLE DOĞADAN TOPLADIĞIM İRİ TAŞLARLA DÖŞERİM BU AKVARYUMA HEM DERİNLİK HEME GİZEM KATIYOR SADE AKVARYUMLAR ALABALIK VE SAAN AKVARYUMUNA BENZİYORR.BENİM SİZE BİR SORUM VAR BU BÜYÜKLÜKTEKİ AĞZI AÇIK AKVARYUMLAR NEM OLUŞTURMUYORMU
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 11:46
Tv ünitesi gibi çok hoş bir görüntü olmuş ellerinize sağlık iyi günlerde kullanmaız dileğiyle.
helguerra 2012-05-20 11:47:24
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 15:10
Açıkcası ben akvaryumdan çok mobilyasına hasta oldum gerçekten güzel düşünülmüş bayanların tepkisini çekmemek için akvaryum sade ve arka planda kalmış gibi akvaryumda masallah cok guzel umarım keyfını cıkartırsın,
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 22:28
Mobilya akvaryum tam uymuş..Güzel bir şeyler olcak..Son halini merakla bekliyorum..
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 13:34
uzun zamandır konu ıle ılgılenemıyordum..bu arada cok değişim oldu ....ılk değişikliği balıklarda yaptım....bıttıkten sonra ılk olarak sp ve yunus eklemıstım....ılk yavrularımı aldıktan sonra işi ilerletmeyi düşündum....trapheus a merak sardım bu arada....ılk olarak bitliste bı arkadasta (meslektasım) bemba ikola buldum damızlık onları 1 metrelık akvaryumumda baktım...1 ay gectıkten sonra kendıme guvenım geldı ve discus bakmayı dusundum .....3 adet es discus ıcın bı arkadasla anlastım fakat o ara iş yogunlugundan dolayı almaya gidemedım ve discus merakım baslamadan bıtmek zorunda kaldı..forumda dolasırken van da (yine bi meslektasımın ) 21 adet damızlık altı red rainbow kasanga sattııgını gördum ve cok uygun bı fıyata onları aldım..suan için elımde resımlerı yok fakat bu aksam cekıp ekleyecegım....ılk ızın gunumdede arka fonu cıkartmayı planlıyordum ..arka fonlu resımler bu gece tam olarak en son halıde pazar gecesı eklenecektır....hepinize saygılar....saglıklı balıklar....
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 08:31
o resimler cekildiğinde daha yapım asamasındaydı suan mobilya ile aynı renkte 1. kalite mdf den yapılmış. yemlemek ıcın alt tarafta sürgüsü olan gerçekten güzel bikapak yaptırdım....dun aksam arka fonu cıkarıp kum takviyesı yaptım suan suyun durulmasını beklıyorum ondan dolayı resımlerı koyamadım ...ve kapaga 7 metre led döşedim onun da sağlamlasmasını beklıyorum ...2 -3 gune son halının resımlerınıkoyunca umarım yine hoşunuza gider...
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 12:06
Akvaryumunuz gerçekten takdire şayan olmuş harika. Tek tavsiyem arka fonu değiştirmeniz yönünde olacaktır. O mobilyaya strafordan 3D fon yakışır ama uğraşamam yapamam derseniz tek renk kullanın bence.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 12:38
arka fonu dun itibari ile tamamen cıkardım az once kum sipariş verdım yakın zamandada gnays ve tanburlanmıs kayalarım gelıcek...baya bı akvaryumda oynama yapıyorum..1 hafta ıcınde ıns bitirmiş olurum ozaman yorumlarınızı görmek tekrardan mutlu eder benı....