150*50*50 tankım %70 bitti...(yorumlarınız)
hepinizin güzel yorumları için tek tek teşekkür ederim.sorularınıza gelince. yükseklık 60 daha ideal olurdu demişiniz fakat malum ülkemiz deprem b ölgesi ve akvaryumlar bu konuda cok hassas oluyor...ben muş un bulanık adında bi ilçesinde emniyette görev yapıyorum.bulundugum ılce en son deprem olan erçiş ilçesine sadece 50 km...yanı depremi birinci derecede yaşadım ...normalde aklımdan gecen akvaryum ölçüleri200*70*70 ti ve malum nedenlerden dolayı düşürmek zorunda kaldım....arka fona gelince arkafonum evet 3d ortaköy be bogaz teması kullandım...arka fonu yapan arkadasla sahibinden adlı sitede tanıştım işinde gayet basarılı bı arkadas istediğiniz ölçü ve ebatlarda yapabılıyor..tabıkı emegının hakkını da alıyor....kum konsuunda da suan fotoları telefonumdan cektıgımden bellı olmuyor ama arka fonun sag tarafı bogaz köprüsünün alt tarafını temsil ediyor .ve kum konusunda orjinalmiş gibi iki renk kum kullanmayı düşünüyor sol taraf ortaköy camisinin ön tarafı oluyor yani orayı kahverengi demir alasımlı bitki kumundan yapıcam sag taraf yani deniz kısmı midye kırıgı cınsınde beyaz kumdan olucak ve beyaz kumun içierisine mavi renkli taşlar la süslüycem.suan bitmedi akvaryumum belirttiğim gibi %70 konumundayım.10 günü bitireceğimi tahmin ediyorum.bittikten sonra fotolarını koyarım umarım bitmiş halide hoşunuza gider....saygılar....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yükselik ne kadar fazla olursa akvaryuma müdahalenizde okadar zor olucaktır ben herzaman yükselikği 50 cm yeterli buluyorum.
dış dolapları 200 tl den bgun yaptırdım....(arkadasım oldugu için 200 normade 400 den aşagı yapmam diyordu)
Dediğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmıyor ama yorumlarınız bence önemli.dekor konsundada size katılıyorum bende kaya üstüne yapmayı düşünüyorum.fakat kayaya para verme taraftarı değilim...onun için burada karın yerden kalkmasını beklıyorum yakınımda bı baraj avr ordan kaya toplayacagım....pahalı oldugunu düşünen arkadasıma tek diyeceğim bulundugun yerde tek bı akvaryumcunun oldugunu ve belli seyleri ona yaptırmak zorunda kaldıgını herseyı ınternetten baglı kalarak yapamadıgını düşün...:))) bnm gözümde deger ama sizce pahalı olablır :D ayrıca suan koyulan fotolarda akvaryumun kapagı yok ama dolaplarla aynı renk ve beyaz kuşak lı bı kapak yaptırıyorum...fakat dediğim gibi burda işler okadar kolay yürümüyor bhazen bı kum için bi ay ....bi arka fon için 20 gun beklediğimiz oluyor....dış filtrem de dolpin c-1000 gayet memnunum sadece biraz ses yapıyr .e okadar kusur da olsun artık :)...saygılar
Eşşekten düşenin halinden ancak eşşekten düşen anlar. Bence güzel. Ben anlıyorum seni. Bem jöhte çalışırken kocaman bir kayayı (8 kilo civarı) tam 3 gün sırt çantamda taşımıştım. Millet benle dalga geçmişti ama çok güzel bi taştı. Akvaryumun ortasına yerleştirince onun verdiği keyif herşeyi unutturdu. Bakma devrem sen her lafa. Yavaş yavaş halledersin acele yok. Sabırla yapılan işlerden daha çok zevk alınıyor.
Dediğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmıyor ama yorumlarınız bence önemli.dekor konsundada size katılıyorum bende kaya üstüne yapmayı düşünüyorum.fakat kayaya para verme taraftarı değilim...onun için burada karın yerden kalkmasını beklıyorum yakınımda bı baraj avr ordan kaya toplayacagım....pahalı oldugunu düşünen arkadasıma tek diyeceğim bulundugun yerde tek bı akvaryumcunun oldugunu ve belli seyleri ona yaptırmak zorunda kaldıgını herseyı ınternetten baglı kalarak yapamadıgını düşün...:))) bnm gözümde deger ama sizce pahalı olablır :D ayrıca suan koyulan fotolarda akvaryumun kapagı yok ama dolaplarla aynı renk ve beyaz kuşak lı bı kapak yaptırıyorum...fakat dediğim gibi burda işler okadar kolay yürümüyor bhazen bı kum için bi ay ....bi arka fon için 20 gun beklediğimiz oluyor....dış filtrem de dolpin c-1000 gayet memnunum sadece biraz ses yapıyr .e okadar kusur da olsun artık :)...saygılar
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir