150-60-70 10 mm cam profil tezgah
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 18:05
Merhaba akvaryum dostları 200 litre akvaryumda astronot balığı besliyorum ama küçük geliyor 150-60-70 ölçülerinde 10mm camdan bi akvaryum yaptirmak istiyorum bi kaç yerden fiyat aldım profil tezgahı + kapağı +sump + akvaryum toplam 200 liraya geliyor sizce iyimi profil tezgahın dışını dolap gibi kaplamayi düşünüyorum mdf ile bunlarda fiyata dahil haricen 50 tl nakliyesi tutuyor
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 18:14
Fiyat uygun gözüküyor.Fakat akvaryumun derinliğini 60cm değilde 70 cm olarak yaptırırsanız 150*70*70 olarak(astronotlar 25-35cm arası büyüyebilen balıkar ve derinlik bu anlamda oldukça önemli)balıklar hem daha rahat ediceklerdir hemde daha görsel olucaktır.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 23:41
Eğer tüm bu saydıklarını 200tlye yaptırabiliyorsan hiç kaçırma derim, ama iyi araştır çünkü fiyat çok uygun.
İlden ile değişir tabi ama fazlada fark oynamaz sanırım ben samsunda sacece camları 200e aldım..
Mdf desen tabakası 120 130tl profil desen boyuta göre değişir ama işini görecek olanın bir boy profil 20 25 arası değişir daha kaynağı boyası işçiliği var.. eğer 200 dedilerse hiç düşünme güvenilirse yaptır.
İlden ile değişir tabi ama fazlada fark oynamaz sanırım ben samsunda sacece camları 200e aldım..
Mdf desen tabakası 120 130tl profil desen boyuta göre değişir ama işini görecek olanın bir boy profil 20 25 arası değişir daha kaynağı boyası işçiliği var.. eğer 200 dedilerse hiç düşünme güvenilirse yaptır.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2013 00:28
Aslında camların 2 tanesi hazır temperli cam olduğu için ucuz ön ve Arka camlar geriside Camcı elindeki hazır camları satabilmek için ucüz Veriyor camları 6 aydır deposunda bekletiyormus müşteri çıkmamış ben aslında 130 cm akvaryum yapicaktim ama o camları görünce kafam karıştı acaba pahalimi oluyor diye düşündüm cam fiyatlarını tam bilmiyorum
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 06:59
Hocam şaka mı yapıyorsun :) Ben o fiyata değil İstanbul'dan,Kars'ta olsa sırtımda taşır yine de getiririm Bursa'ya.İstediğin sistemin sıfırı 1000 tl'den aşağı tutmaz.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 12:02
Bu akvaryumu merak etmedim değil. Bu fiyata sadece akvaryumu yaptırmanız iyi. Son durum nedir?