150-60-60 Extra Clear Akvaryum
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 00:07
10mm de olur ama gücünüz yeterse 12 yaptırın ve ne olursa olsun evde yaptırın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 17:39
Sanırım toplamda 130-150 kg arası bir camdan bahsedildiği için taşıma zorluğu sebebiyle denmiştir. Hele ev girişte değilde üst katlardaysa...
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 16:52
Aynen ağırlık yönünü kastetmiştim, zaten taşırken beni daha iyi anlayacaksınız.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 15:22
arkadaşlar exra clear yaptırmayın. düz camla kıyasladığınızda düz cam daha iyidir. exra clear akvaryumda hoş durmaz. fiyat olarak düz camdan farklıdır. 10-12 mm exra clear cam bulmanızda zor zaten. kendi fikrim. sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 20:49
Merhaba
Bende 150 50 60 cm lik akvaryum yaptirdim ve 5 kat a cikarttim tabi 5 kisi zar zor tum katlarda terlik kullana kullana soyle soyleyeyim 3 gun kollarim agridi
Bende 150 50 60 cm lik akvaryum yaptirdim ve 5 kat a cikarttim tabi 5 kisi zar zor tum katlarda terlik kullana kullana soyle soyleyeyim 3 gun kollarim agridi
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 21:13
Bende 4 Sene Önce 170X60X70 boyutlarında bir akvaryum yaptırmıştım 5.kata 8 kişi 2 saatte çıkarmıştık hala inanamıyorum
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 11:29
Arkadaşlar haklı eğer etrafınızda size yardım edecek kimse yok ise evde yaptırın ama önce ev sakinlerinde izin alın ve yeriniz musait ise en sağlıklısı olacak ben 180*60*60 akvaryumu evim mustakil (gecekondu)4 kişi zor taşıdık kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 21:44
Ben 150*65*60 ölçülerinde akvaryumu yaptıralı çok olmadı.akvaryumu nereye yaptıracaksınız evde yapılmaz diye düşünüyorum,çünki yapım sürecini gördüm zahmetli iş ve 3 kişi uğraşıyordu,mobilya falan olacaksa hiç olmaz,akvaryumumun yapımı 10 gün sürdü.eğer bu işi profesyonelce yapan bir yere yaptırıyorsanız{o ölçüde yaptıracaksanız ustalık şart] zaten eve getirip kuruyorlar,ev 5, katta asansörle çok kolay çıkarttılar.asansöre ve eve 2 kişi taşıdı.benim sadece ön cam extra clear 100tl fark etti,zaten diğer camlara pek gerek yok,bayağıda tuzlu olur 300-400 tl civarı.genelde deniz akvaryumları clear camla yapılıyor.ama bende olmuşken ön camda olsun istedim,balıkların görüntüsü daha bir net,diğer camlardaki yeşillik yok.