100 40 45 6mm Kayıtlı Kuşaklı Alınır Mı

AmatorBetaciÇevrimiçi

İl: Gaziantep
AmatorBetaciÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 12 Saat 54 Dakika önce
Merhabalar bugün bir akvaryumcuda bu ilanı gördüm sumplı, mobilya dahil 6500 fiyat aldım mobilyayı da iyi bir mobilyaya benzettim ama sorun şu ki cam kalınlığı 6mm ama kayıt kuşak var, sizce alınır mı, risk almalı mıyım[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255287/130620251615511.jpg[/IMG]]

Birde konu karışıklığı yapmamak için burdan soruyorum bir arkadaşım amerikay tatile gidiyor bu akvaryumda ramirezi bakmayı planlıyorum hikari, fluval, jbl gibi markaların iyi yemlerinden önerdiğiniz varsa arkadaşa aldırtacağım, balıkları diyetleri için hangi yenler iyi olur

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Orhan76Çevrimiçi

Özel Üye
İl: Denizli
Orhan76Çevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 2 Saat 31 Dakika önce
[QUOTE=AmatorBetaci]Merhabalar bugün bir akvaryumcuda bu ilanı gördüm sumplı, mobilya dahil 6500 fiyat aldım mobilyayı da iyi bir mobilyaya benzettim ama sorun şu ki cam kalınlığı 6mm ama kayıt kuşak var, sizce alınır mı, risk almalı mıyım

Birde konu karışıklığı yapmamak için burdan soruyorum bir arkadaşım amerikay tatile gidiyor bu akvaryumda ramirezi bakmayı planlıyorum hikari, fluval, jbl gibi markaların iyi yemlerinden önerdiğiniz varsa arkadaşa aldırtacağım, balıkları diyetleri için hangi yenler iyi olur[/QUOTE]

100x40x45 için 6mm kalınlık idealdir artı ekstradan kayıt kuşak da var, camda çatlak yoksa silikonu sağlam temiz çekilmişse hiç bir şey olmaz. Bahsettiğin yemlerin 'cichlid' (ciklet) small (s) olanlarından arkadaşına sipariş verebilirsin. Keyifli hobiler dilerim.

AmatorBetaciÇevrimiçi

İl: Gaziantep
AmatorBetaciÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 1 saat 54 dakika önce
[QUOTE=Orhan76]

100x40x45 için 6mm kalınlık idealdir artı ekstradan kayıt kuşak da var, camda çatlak yoksa silikonu sağlam temiz çekilmişse hiç bir şey olmaz. Bahsettiğin yemlerin 'cichlid' (ciklet) small (s) olanlarından arkadaşına sipariş verebilirsin. Keyifli hobiler dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler hocam, hala tür olarak emin değilim, diğer konuma da bakabilirseniz tür öneriniz varsa müteşekkir olurum