08 Mart 2012 İzmir Buluşması
Merhabalar,
Geleneksel aylık İzmir Buluşmalarımız her ayın 2. Perşembe günü yapılmaktadır. Mart 2012 ayı buluşmamız 08 Mart 2012, Perşembe günü Efes Cafe'de yapılacaktır.
Aramıza yeni katılmayı düşünen arkadaşlarımızın hiç çekinmeden yanımızda olabileceklerini bilmelerini istiyoruz.
Bu buluşmamızda da diğerlerinden farklı olarak; Osman Çelik arkadaşımız, saat 20:30 - 21:30 saatleri arasında Tanganyika ve Malawi cichlidleri hakkında genel bir konuşma yapacaktır. Ayrıca sormak istediğiniz sorulara da cevap verecektir. Buluşmalarımızda bilgi paylaşımımızı çoğaltmak adına yapılacak bu sohbeti beğeneceğinizi umuyoruz.
Tüm hobici dostlarımızı bekleriz.
Tarih : 08 Mart 2012, Perşembe
Saat : 19:00
Yer : Efes Cafe (Konak, YKM arkası)
Birçok akvarist arkadaşımız bu buluşmalar sayesinde birbirlerini tanıyıp arkadaş olmuştur. Sizleride bir izmir'li olarak bu arkadaş grubuna davet ediyorum. Buluşmak,görüşmek ve tanışmak üzere...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malesef Cuma geceleri ben gelemiycem. Artık haftasonu buluşmalarında uygun olursam görüşürüz :)
Herkese iyi eğlenceler, hoş sohbetler dilerim .
Cuma günleri programımın çok yoğun olması nedeniyle bu ve bundan sonraki buluşmalara bende katılamayacağım. Tüm arkadaşlara hoş sohbetler, iyi eğlenceler dilerim...
Geçen ay toplantımızda Refet Ali Yalçın başkanımızın İzmir'de bulunması sebebiyle cuma gününe aktarmış olduğumuz toplantı günümüzü, bu ay yine cuma yapmayı uygun görmüştüm. Sebebi ise, ertesi günün cumartesi olması ve iş günü olmaması sebebiyle çok daha uzun süre aramızda kalabilecek arkadaşlarımızı da düşündüğümüz içindi. Fakat sanırım cuma olduğu için bazı arkadaşlarımız aramızda olamayacaklar. Belki de diğer arkadaşlarımız da perşembe gününe alıştıkları için işlerini o güne göre ayarlamışlardır.
Bu yüzden toplantı tarihimizi tekrar perşembe günü yapacağımızı bildirmek istiyorum.
Tarih : 08 Mart 2012, Perşembe
Saat : 19:00
Yer : Efes Cafe (Konak, YKM arkası)