08 Mart 2012 İzmir Buluşması
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Katılımcı arkadaşlarımızın sayesinde güzel bir sohbet gecesi daha yaşandı.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bir daha hoşgeldiniz diyor ve keyifle buluşma temennimi yineliyorum.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xpbyiz_8-mart-2012-akvaristler-derneyi-izmir-buluymasy_people[/VID]
Değerli arkadaşlar,
Bu ay'ki toplantımızı da hepbirlikte güzel paylaşımlarla geride bıraktık. Yeni katılan arkadaşlarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum. Gün geçtikçe büyüyen ailemiz bizleri mutlu ediyor. Geçtiğimiz haftasonu birlikte gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinliğinin hemen ardından yine birlikte olmak, bizleri ayrıca mutlu etti. Bu sık görüşmelere alışacak gibiyiz. :)
Katılan arkadaşlarımızın da bildiği üzere, fuar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Fuar'da yapabileceğimiz etkinlikler ile ilgili fikirleri olan arkadaşlarımızın, toplantılarda bu fikirleri bizlerle paylaşabileceklerini bilmelerini isteriz. Fuar'dan önce verdiğimiz kararlar doğrultusunda, zaman içinde hazırlıklarımızı da bu yönde sürdüreceğiz. Her toplantımızda konuşup karar verdiğimiz noktalarda gereken işleri yapacağız.
Ayrıca bu ayki etkinlik konusunda bir kaç fikir vardı. En sonunda eğer gün olarak uygun olursa, toplu olarak Kızılay'a kan vermeye karar verdik. Bu konu ile ilgili araştırma yapıldıktan sonra, sizlere ayrıntılı bilgi vereceğiz. Bu hobiye gönül vermiş arkadaşlarımızın böyle bir toplumsal yardımlaşma etkinliğinde yanımızda olacakları kanaatindeyim. Bizler duyarlı hobidaşlar olarak, birçok konuyla ilgilenmeliyiz diye düşünüyorum.
Bu güzel akşamı en iyi anlatan yine fotoğraflarımız olacaktır. Katılan tüm dostlarıma tekrar teşekkürler.
Biraz geç gelebildim ama her dakikası eğlenceli geçti. :)
Muhabbetle kalınız...