ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
burak0kty
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ocak 2015 21:37
Son Ziyaret:
17 Nisan 2015 02:09
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak oktay coşkun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak oktay coşkun

SON 5 MESAJI

SARİ PRENSESLER DİPTEN AYRILMIYOR
[QUOTE=mesutok] Size bir iki daha ip ucu veriyim. 
Haşlanmış bezelyeyi mutlaka verin kabuğunu soyun bir ay sonra zaten mevsimi alın 1-2 kg buzluğa atın lazım oldukça bir miktar alın haşlayın kabuğunu soyun içini atın yesinler haşlanmış olarak haşlanmış bezelye çiftleşmeyide arttırır kabızlıktan korur balıkların en sevdiği sebze, bitkisel protein de var. 
Haşlanmış Bezelye:

Kurutulmuş tatlı su karideside ufalayabilirsin oda iyidir kabızlığı önler balıkların kemik pul yapısını güçlendirir, renklerini güzelleştirir çiftleşmeye faydası var. Poşeti akvaryumcuda 3 TL

[/QUOTE]

Teşekkürler ederim mesüt bey tekrardan bilgilerinizle aydinlattiniz beni evde bezelye var buluta annem atmıştı ben bunları çıkarıyor diğer öğünde dediklerini uygulicam çok teşekkür ederim tekrardan .
SARİ PRENSESLER DİPTEN AYRILMIYOR
Öncelikle mesut kardesim teşekkür ediyorum ilgin ve Alakan icin dediklerini uygulicam bi arkadaşım salatalık önerdi ve şuanda balıklar yavaş yavaş yüzmeye başladılar fazla üstleri cikmasalarda dipte fazla duruyorlar ve salatalığı maşallah çok sevdiler çekirdek olan yeri nerdeyse bitti ortasını yediler hep bazı arkadaşlardan bu sıkıntı var yorumları okuyunca onlarda bilgileri umuduyla .

Uyguladığım şey

24 saat mesut kardeşimin dediği gibi aç bıraktım baliklari ertesi gün normal ilk Ogününde 1 dilim salatalik verdim en fazla 3 saat suda durması kafidir sonra alabilirsiniz çok yem verildiğinde dolayı böyle yapıyorlar sanırım halbuki az veriyorum sanıyordum :)

Sağlıklı balıklar dilerim.
SARİ PRENSESLER DİPTEN AYRILMIYOR
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim mesut bey şuanda dediğiniz gibi yemek vermedim balıklarda hareketlenme var en azından kumun orda değiller biraz daha beklicem 1 2 saat sonra yemek veririm oda normalden daha olcakmi gibi gelişmeleri paylaşıcam

Sağlıklı balıklar.
SARİ PRENSESLER DİPTEN AYRILMIYOR
Canlıdaki Belirtiler: Balıklar dipten ayrilmiyor

Akvaryum Kapasitesi (litre): 360 Litre

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 3-5 cm sarı prenses 20 tane 4 tane 2 -3 cm mavi prenses

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Sıcaklık 26 Derece sabit

Filitrasyon: Fluval 405 - Hailea çift çıkışlı hava motoru

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: -

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : 2 haftada 1 dip çekimi yapmaktayım

Merhaba arkadaşlar sari prenseslerim sürekli akvaryumun dibinde duruyor yem attığımda yem yemek için yukarı çıkıyor yemi yedikten sonra aynı şekilde dibe gidiyor akvaryum ölçüsü 120x50x60 baliklari mi hiç akvaryumun üstünde veya ortalarda görmedim sadece dipde duruyorlar hergün izliyorum bazen kaçıyorlar beni görünce oda nadiren hasta mı oldu acaba balıklar bir çok forumda araştırma yaptım herhangi bişe bulamadım. Balıklarının üstünde her hangibi kizarim lik vs de yok sağlıklı görünüyor. Arada görüyorum 2 sp daire ciziyor etraflarında dipte yapıyor bunu yine bazı sp besleyen arkadaşlarıma sorduğumda yavru oldukları için çıkmıyordur dediler. 4 çeşit yem kullanıyorum.
akvaryumu kuralı 1 bucuk ay oldu silis kum kullanıyorum dekor olarak 2 çanak mevcut.
şimdiden herkese çok teşekkür ederim.yazım yanlısı olduysa affola
sağlıklı balıklar herkese.
akvaryum kurulumu hakkinda
Merhaba hobici dosdostlarım bayadır bu forumdaki birçok bilgi edindim diyebilirim gerçekten çok yararlı Bilgiler veriyor arkadaşlar. Fazla lafı uzatmadan hobici abilerime kardeşlerime birkaç sorum olcakti 120x50x60 akvaryum siparisi verdim 10 gün sonra max hazır olucak öncelikle beyaz silis kum istiyorum fakat fiyatları baya uçuk rakamlar vede dokumculerde ucuz olduğunu söylüyorlar ama İstanbul mecidiyeköy de dokumcu nerede var bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten Bunun yanı sıra kaç kg kum almam gerekir bu ebatta akvaryuma sp & yunus beslicem kumu buldugum taktirde kg başına ne kadar ücret ödemeliyim vede nereden temin edebilirim. SSpler kayaları seviyorlar fakat kayaları nereden temin edicegimi bilmiyorum delikli kayaların tanesine baktığımda 30 ila 60 tl arasında oynadığını gördüm normal fiyatları bunlar değildir diye düşünüyorum hangi kayayı almam gerekir Yardım eden veya etmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim herhangibi hatam olduysa affola.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.