Zebra Danio Ve Neon Tetra Bitki Seçimi
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 16:14
7 adet zebra danio ve 4 adet neon tetra , bunların yanındada, 2 adet çöpçü olan, plastik dekorlardan ibaret tankıma, canlı bitki ekmek istiyorum. Plastikten kurtulmak için; şuan kafamda anubias, jawa moss ve sazlık var. Sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var arkadaşlar. Bakımı hem kolay, hemde göze hoş gelmeli.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 16:18
Yazdığınız bitki türleri iyi seçim ,sizi fazla uğraştırmaz..Ayrıca bir mangrow kökü alıp anubias ve mossu ona sabitlemeniz iyi olur..
Teşekkür Edenler: [T]201842,BahadirEKC[/T]
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 16:47
Tilki kuyruğu öneririm düzgün ışık ile akvaryumu dolduruyor benimkiler çoğaldı 3 akvaryumuma dağıttım yine çoğaldı forumda dağıttım şimdi yine çoğaldılar koyacak yer bulamıyorum görselide çok güzel tavsiye ederim
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 17:18
[QUOTE=erdalakçay]Yazdığınız bitki türleri iyi seçim ,sizi fazla uğraştırmaz..Ayrıca bir mangrow kökü alıp anubias ve mossu ona sabitlemeniz iyi olur..[/QUOTE] sabitleme için elimde bir batık gemi var onu kullanmayı düşünüyodum ama doğallık istiyorsak mangrow kökü iyi fikir teşekkür ederim.[:iyi:]
[QUOTE=Taşadam]Tilki kuyruğu öneririm düzgün ışık ile akvaryumu dolduruyor benimkiler çoğaldı 3 akvaryumuma dağıttım yine çoğaldı forumda dağıttım şimdi yine çoğaldılar koyacak yer bulamıyorum görselide çok güzel tavsiye ederim[/QUOTE] Işık olarak beyaz led ışık kullanıyorum. üst kapagın altında ortadan çizgi halinde boydan boya aralıksız sıralı bu çok fazlamıdır?
[QUOTE=Taşadam]Tilki kuyruğu öneririm düzgün ışık ile akvaryumu dolduruyor benimkiler çoğaldı 3 akvaryumuma dağıttım yine çoğaldı forumda dağıttım şimdi yine çoğaldılar koyacak yer bulamıyorum görselide çok güzel tavsiye ederim[/QUOTE] Işık olarak beyaz led ışık kullanıyorum. üst kapagın altında ortadan çizgi halinde boydan boya aralıksız sıralı bu çok fazlamıdır?
Beğenenler: [T]54149,erdalakçay[/T]
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 17:30
Ben led de bitki yetiştirememiştim powerled gibi birşey varsa iş değişir ama. Philips osram gibi kaliteli bir ampul de iş görür
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2017 17:38
[QUOTE=Taşadam]Ben led de bitki yetiştirememiştim powerled gibi birşey varsa iş değişir ama. Philips osram gibi kaliteli bir ampul de iş görür[/QUOTE] yok bu bildiğimiz akvaryum içinde kullanılan suya karşı şeffaf korunaklı üçlü şeritlerden.
Birde siyah kumum var tabanda 1 cm. civarında. biraz daha eklemelimiyim? bunun için birde gübre atmak istermi, yoksa direk eksem sonuç alabilirmiyim?
Birde siyah kumum var tabanda 1 cm. civarında. biraz daha eklemelimiyim? bunun için birde gübre atmak istermi, yoksa direk eksem sonuç alabilirmiyim?