YUNUSLARIN RENGI
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu gayet doğaldır.Işık her balık üzerinde etki yapar.İeride renkler daha iyi yerine oturacaktır.Akvaryum lt ve aldığınız balıkların türlerini adedini boylarını yazarsanız sevinirim.
Saygılar
yunusların özelliği gece kararır ,daha sonra düzelir velekeler kaybolurdaha sonra tekrar çıkar birde sitresli durumlarda renklerini değiştirirler.Büyüdükçe renkleri mavileşir çok süper renk alırlar,sağlıklı balıklar.
tankın litresi 50 balıkların sayısı ise 1e , 3d ama tür derken neyi kasteddiğimizi anlamadım (malüm acemiyiz bu türde) yunus diye aldım. yunuslarında aralarında değişik türleri varsa bilemiyorum boylarıda 4-5 cm kadar ilhginize teşekkür ederim
50 Lt şuan için yeterli görünebilir ama bilginiz olsun ileride sorun yaşarsınız akvarumu büyütmeniz lazım.
Sağlıkla büyütün
teşekkür ederim zaten şu acemiliği atlatayım ilerde büyütmeyi düşünüyorum.
Sevgi ve sabırla atlatacağınızdan eminim sitede ve forumlarda gerekli bilgiler fazlasıyla mevcut araştırma ile çok fazla olumlu sonuç elde edebilirsiniz.Saygılar
http://www.akvaryum.com/Forum/search.asp?KW=yunus&SM=1&a mp;SI=TC&FM=45&OB=1
şurda 2-3 günde bir çok konu hakkında fikir sahibi oldum her forumdanda bişeyler daha katıyorum gerçekten bu site güzel bir ortam olmuş akvaryum hobisi olanlara
Bünyamin bey, yunuslar 4-5 cm iken cinsiyet ayrımında yanılma olasılığınız çok yüksektir. 1e 3d olduklarına hemen emin olmayın
Yunuslarınız büyüdüklerinde renkleri daha koyulaşacak ve normal şartlarda benekleri kaybolacaktır. Erkek yunuslar dişilere kur yaparken veya başka balıklarla dalaşırken koyulaşır ve benekleri yok olur. Azıcık stresli ortamda bile beneklerini hemen belirgin hale getireceklerdir. Benekli görünmeleri o yunusun saf mı kırma mı olduğu konusunda bize fikir vermez. Gerçi sormadığınız birçok konuya da değinmiş oldum ancak yeni başladığınız için biraz bilgi vermek istedim Kendi yunuslarımdan örnek resimler: