Yunuslar Kazıyor, Papağan Bakıyor!
Arkadaşlar Merhaba,
Yunuslarım kazı çalışmalarına başladılar, sanırım yakında çoğalacaklar. Fakat akvaryumumdaki Papağan beni düşündürüyor. Sizce şu ana kadar oldukça uysal olan Papağan'ım bundan sonra agresifleşip üremeye çalışan yunuslarımı rahatsız eder mi? Papağan'ı akvaryumdan uzaklaştırmalı mıyım? Yerine ne almamı tavsiye edersiniz? Ya da yerine hiçbir şey almayayım mı?
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yunus'lar yumurtaları en ufak streste atabilirler! Balık sayılarınızı bilmiyorum fakat benim fikrim Papağan'ı verip yerine bir dişi Yunus daha ekleyebilirsiniz..
Sarı - Lacivert yapalım, Fenerbahçe akvaryumu mu olsun ? Şaka bir yana hakikaten çok güzel olabilir, fakat tek tür diye direten arkadaşların da var olduğunu biliyorum. Tam bu noktada kararsızım. Teşekkürler.
Sanırım Can Bey Yunus'larınızdan yavru aldıktan sonra tanka balık ekleyin demek istedi fakat şuanda sadece kum kazıyorlar herahngi bir yumurtlama belirtisi yok.. Bence eklenmesinde de hiçbir sakınca yok!
Tek tur sıkıcı olabilir Bİlgin bey , papaganı verip bır kaç sarı prenses akvaryumunuza renk katabilir.Uyum sorunuda yasamazlar.Saygılar.