Yunusa ne yem verebilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
benim balıklarım yetişkin ve şuanda kur yapma aşamasındalar erkek dişinin önünde titriyor tetra bits dahamı iyi olur
sağlıklı balıklar
Saygılar,
sağlıklı balıklar....
Sera discus.
bakalım 100'ün üstünde yavru alabilecek misin?
100ün üstünde yavru almam zor biraz bana öle geliyor ama dişilerim iri 16cm falan inşallah sağlıklı olurlar 1 tanede olsa sağlıklı olsun o bana yeter
sağlıklıbalıklar....
Novo Stick M : 460 gram/1 Litre A , E , D3 , C vitaminleri mevcut. % 42 Protein ( Crude Protein ), %5 Et ( Crude Fat ), %3 Lif ( Crude Fibre ), %9,5 Kül (Crude ash )
Grana Cichlid Premium : 110 gram/250ml A , E , D3 , C vitaminleri mevcut. İçindeki C vitamini Novo Stick M den %100 , E vitamini ise %10 daha fazla. Ayrıca %10 u Krill den oluşuyor. % 43 Protein ( Crude Protein ), %5 Et ( Crude Fat ), %1,8 Lif ( Crude Fibre ), %9,5 Kül (Crude ash )
Novo Fex Tubifex : 30 gram/250ml % 60 Protein ( Crude Protein ), %12 Et ( Crude Fat ), %2 Lif ( Crude Fibre ), %8 Kül (Crude ash ) Küp şeklinde kurutulup sıkıştırılmış.
Novo Fil Blood Worm ( Kan Kurdu ) : 23 gram/250ml % 55 Protein ( Crude Protein ), %13 Et ( Crude Fat ), %7 Lif ( Crude Fibre ), %9 Kül (Crude ash )
Novo Stick M kullanmanızı öneririm.