YUNUS İÇİN YETERLİMİ
ARKADAŞLAR 70X40X40 ÖLÇÜLERİNDE AKVARYUM YAPTIRDIM AMA DAHA KURMADIM 2 ERKEK 4 DİŞİ YUNUS BESLESEM YETERLİMİ AKVARYUM BOYU ,LITRESİ.SAYGILAR...
-Sürekli büyük harf kullanmayınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
yani erkek tekmı olsun arkadaşım.saygılar
Evet erkek tek olması daha iyi olacaktır.Hava motoru olarakta Champion 0098 almanızı tavsiye ederim.Ben ondan kullanıyorum.Sessiz bir şekilde çalışıyor.
Saygılar,
Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım.Bahsettiğiniz balık 25 cm boya ulaşabiliyor.112 litrede heleki uzunluğu 70 cm olan bir akvaryumda yunus beslenmez.Ha yaşamaz diil ama buna beslemek değil işkence etmek denir.
Saygılar...
Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım.Bahsettiğiniz balık 25 cm boya ulaşabiliyor.112 litrede heleki uzunluğu 70 cm olan bir akvaryumda yunus beslenmez.Ha yaşamaz diil ama buna beslemek değil işkence etmek denir.
Saygılar...
[/QUOTE]
+1
Tolga Bey,dile getire,getire ben yoruldum ama akvaristler yorulmadı.Sanırım s prensesle,yunusların adları hep aynı cümlede geçtiğinden aynı özelliklere sahipmiş hissi uyandırıyor.Nasıl böyle birşeye onay veriliyor anlamış değilim.Ayriyetten de 122 lt ye kum kaya eklenince varın siz hesap edin.
[QUOTE=tolgao2000]112 Lt. Şaka yapıyor olmalısınız, Yunus gibi bir balığı bu hacime hapsetmemelisiniz, artık hobiciler bunu anlamalı, ,iri boyutlara ulaşan ve oldukça atletik yüzücü balıklar olan yunuslar bu hacimlerde boğulmamalıdır... [/QUOTE]
+1