Yumurtlatan İlaç demişler doğrumu?
Yumurtlamayan dişiler için çözüm
Cinsel olgunluğa ulaşmasına ve akvaryum şartlarının uygun olmasına rağmen yavru alamadığınız dişi cichlidler için uzakdoğudaki üreticilerin kullandığı 2 tür tabletten elimde 25+25 adet fazla var bunları satmayı yada damızlık balıklarla takas etmeyi düşünüyorum. Malawi ve Victoria türlerinden tekliflere açığım. (Her tür olmaz) Almak isteyenler için yumurta üretimini hızlandıran (beyaz) 5 ytl. Yumurta üretimini hızlandıran ve kısa sürede yumurta dökmeyi sağlayan (mavi) 6 ytl. NOT: TİCARİ AMAÇLA BOL YAVRU ALMAK İSTEYENLER LÜTFEN TALEPTE BULUNMASIN. SADECE BU TÜR PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLARA SATILACAKTIR. ÖNCELİKLE DOĞAL YÖNTEMLERLE YAVRU ALMAYI DENEYİP BAŞARISIZ OLANLARA VERİLECEKTİR. İLAÇLAR YUMURTLAMAYA 6 AY KADAR ARA VERMİŞ OLAN YUNUS, WHİTE TAİL VE LATİFASCİATA LAR ÜZERİNDE DENENMİŞ VE SONUÇ ALINMIŞTIR.
Arkadaşlar bunu bir sitede gezerken gördüm ve çok merak ettim, söyleyene ulaşamadım onun için buraya yazayım dedim, sadece bilenler açıklama yaparsa çok sevinirim böyle bi ilaç var mı, varsa içeriği nedir, zararı varmı ve adı nedir çok merak ettim, saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar,
Arkadaşlar üretim hanelerde bu ilaçtan kullanılmakta her hangi bir kadın doğum ilacı işi görüyor hem büyütmede hem üremede ama tavsiye etmem balığın gelişimiyle oynamayın.
Arkadaşlar üretim hanelerde bu ilaçtan kullanılmakta her hangi bir kadın doğum ilacı işi görüyor hem büyütmede hem üremede ama tavsiye etmem balığın gelişimiyle oynamayın.
[/QUOTE]Bahsettiğiniz gebelk önleyici ilaçların kullanıldığına emin misiniz? Benim bildiğim bunların üremeye etkisi var da pek bahsettiğiniz gibi değil.