ytong’dan arka fon?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yçinde çimentodan ma?aralar ya?ylmy? bir akvaryum var arkada?ymda, yakla?yk 8 aydyr tek bir balyk bile ölmedi. Üstelik düzenli yavru alyyor.
Kandemir bey,
Cesaretinizden dolayy kutlarym sizi, ama ben gerek forumda yazylanlar gerekse ara?tyrmalarym sonunda edindi?im bilgilerden sonra ytongtan vazgeçtim gibi. Ama sizin çaly?malarynyzy merakla takip ediyorum
Arkada?lar ytongdan yaptygym arka fonu bitirip kuraly 3 gün oldu ve içine zarary olup olmamasyna kar?y 4 adet yavru frontosa koydum(deneme maksatly) biliyorum ?imdi denemek için frontosadan ba?ka balyk bulamadynmy dediginizi duyar gibiyim.
Ama damyzlyklarymda dahil bu akvaryumda frontosa üretmeyi dü?ündügüm için bu yavrulary koydum, ilk ikigün birazda su biolojisinden olsa gerek pek dola?myyorlardy,ama ?imdi resimdede gördügünüz gibi daha rahat hareket etmeye ba?ladylar, ben birçok malzemenin tamamen kuruyup sertle?tiginde suya salynymynyn daha zor oldugunu dü?ünerekten yola çyktym,suana kadarda yanylmadym Allahta yanyltmasyn, ileriki günlerdede bilgi veririm ilgili arkada?lara.
Herkese güzel proje ve balyklar dilerim.
Strafordan yaptigim arka plani beyaz cimento ve normal cimento karisimi ile yaptim.Ama akvaryum suyundan balik koymadan 3 hafta beklettikten sonra icindeki suyu bosaltip baliklari yerlestirdim gayet de güzel oldu,balik kesin ölür diyen arkadaslara belki faydasi olur.iyi calismalar diliyorum!
Burkay bey, ytong u birbirine yapy?tyrmadym.Üstüste koyarak, yada yatyryrarak ?eklini verdim.
Ölçüleri 60*25*10. Ben bu ölçüleri kullandym ,ama daha büyük ölçüleride var.Yapmak istediginiz ?ekle boyuta ve akvaryumunuza göre tercih edebilirsiniz,ama bu ölçülerden daha büyügünü tavsiye etmem çok yer kaplar.
Çaly?mamy bitireli epey oldu sorun riskide ortadan kalkty.
Çaly?mam envantere eklendi, ordan resimlerle yapym a?amalaryny kullanylan malzemelere kadar bakabilirsiniz.
kolay gelsin.