YENİ ÜYENİZE YENİ AKVARYUM
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
size aynen katılıyorum bende kendim kurcam zaten sadece akvaryumu ve birkaç ekipmanı satıcı arkadaştan alıcam,şimdilik tabiki ufak balıklarla başlıyacam ilerde anemonlar ve mercanlar almak istiyorum bu akvaryumda olur sanırım sizlerin düşüncesi nedir,birde sump hakkında pek bilgim yok kule taşırma gibi isimler duydum acaba bunlar hakkındada bilgi verirmisiniz bu akvaryumdakı sump sistemi uygunmudur,birde bu akvaryumun cam kalınlığı 4mm benm araştırmalarım sonucu ince olduğu kanısını vardım ve satıcı arkadaşa 8 mm camdan yaptırcam sizce 4mm dediğim gibi ince kalırmı? ,sorunumla ilgilenildiği için teşekür ederim
Kalın olması iyidir . sağlamlık önemli , sumpda anlaşılmıycak bişi yok sump her akvaryumcuda mutlaka vardır ilk görüşde anlarsın zaten taşırma felan suyun sumpa inişiyle ilgili şeyler sana tavsiyem çalışan bir sistem görmen ve iyice incelemen burdan tarifle kafandaki bütün soruları çözmek zor ama kendin görürsen düşünerek çok kısa zamanda kavrarsın önce sistemi tanı sora bütcene ve düşüncene göre nasıl canlı besiycegin hakkında bilgilendirebiliriz tabi çok daha tecrübeli kardeşlerimiz yardımlarını esirgemiycekdir
Akvaryuun fiyarı nedir? İçinde neler var?
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun kimse ilgilenmiyor çok kararsız kaldım nerdeyse vaz geçicem akvaryumu kurmaktan yardım edin..