Yeni Ufaklıklar!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Düşüncen çok güzel arkadaşım ama o boyda cinsiyet ayrımı yapılcağını hiç sanmıyorum bence akvaryumcu malını satmak için söylemiş sana eyer illa koloni kurcam diyorsan daha büyük boy alman 7 cm üstü hem kesin olur hemde tam yetişkin olma boyu.Gerçi 8 ayı doldurmuş her balık boyu ne olursa olsun yetişkin oluyor :) nese dikkatli ol arkadaşım alırken...
Arkadaşım ben senin şu soruna cevap vermek istiyorum.Benim 2 yunusum akvaryumdan atlayarak öldü.SEninkiler icin şu an pek fazla bi sorun oluşturmaz ama bir kaç ay sonra kavgaların şiddeti artınca atlayabilirler sen yine de önlemini al en azından cok az bir mesafe bırak ve geri kalan boşluğu bir örtü veya camla kapamaya bak..!
O boyda cinsiyet ayrımı gerçekten zor (en azından kesin değil). Ama 10'ar adet alıp büyüdükçe erkek dişi oranını ayarlayabilirsiniz. Yada yetişkin balıklar alıp sorunu çözebilirsiniz. Sarı prenses ile astronotu aynı tankta besleyebileceğinizi zannetmiyorum. Er yada geç astronotunuz sarı prensesinizi besin olarak kullanacaktır. Saygılar.