Yeni TANK'A BİRLİKTE MERHABA :)
Boyut (cm):Uzunluk:100 Yükseklik:60 Genişlik:45 10mm CAM
Kapasite (litre):270
Canlılar:KAFALI YUNUS-ALBİNO CÜCE VATOZ
Malzemeler:Dış Filtre-ATMAN F104 İç Filtre-300w Isıtıcı-Işık tesisat florosan.
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:Sera Flora-Tetra Bis Discus-Kurutulmuş Tubifex-Karides
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera Aquatan-Kaya Tuzu.
Fotoğrafların devamı gelicek. :) aşama aşama..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eyv. kardeşim malesef bitki değil yunuslarda üretime devam :) bi süreliğine ama bitki akvaryumuda yapıcam merak etme ;) yuva veya başka dekor yapmayı düşünmüyorum şimdilik böyle kalıcak yinede duruma göre haraket edicem.. 21kg silis kum kullandım elden yarı fiyatına aldım. Sehpa sağlam sunta fln değil taşırmı taşımazmı mantığını hesaplamasını yaptık beni idare edicek durumda profilden yapılıcak yenisi..
[QUOTE=adrenaline84]O sehpa o yükü taşırmı hiç bilemedim valla :) [/QUOTE]
Şimdilik bir problem yok :) en yakın zamanda profilden yapılıcak hayırlısıyla.
Arkadaşım öncelikle akvaryumun hayırlı olsun ama ben de adrenaline84 e katılıyorum.Forumda yeni sayılırsın ama akvaryum hakkında ne kadar tecrüben olduğunu bilmediğim için ben sana o sehpadan bir an evvel kurtulmanı tavsiye edeceğim sana.Hatta hiç vakit kaybetme desem daha iyi olur.Akvaryumun 250 lt nin üzerinde en ufak bir sallanma,yanlışlıkla akvaryuma çarpman sonucu sehpa esneyebilir ve Allah korusun bundan dolayı özellikle taban camın çatlayabilir.Bu bir ihtimal tabiki ama bu güzel akvaryumu heba etmemek için yabana atılmayacak bir ihtimal.Tekrar hayırlı olsun,sağlıklı hobiler...
Arkadaşım öncelikle akvaryumun hayırlı olsun ama ben de adrenaline84 e katılıyorum.Forumda yeni sayılırsın ama akvaryum hakkında ne kadar tecrüben olduğunu bilmediğim için ben sana o sehpadan bir an evvel kurtulmanı tavsiye edeceğim sana.Hatta hiç vakit kaybetme desem daha iyi olur.Akvaryumun 250 lt nin üzerinde en ufak bir sallanma,yanlışlıkla akvaryuma çarpman sonucu sehpa esneyebilir ve Allah korusun bundan dolayı özellikle taban camın çatlayabilir.Bu bir ihtimal tabiki ama bu güzel akvaryumu heba etmemek için yabana atılmayacak bir ihtimal.Tekrar hayırlı olsun,sağlıklı hobiler...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İyi böyle şimdilik önerilerin için saol canım kardeşim. ;) Zaten şuanlık üretimhane akvaryumu.