Yeni Tank, Yeni Heyecan
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 12:20
Uzun zamandır tanıtım yapmamıştım, yeni gelen Copadichromis Borleyi kolonisisinde yer aldığı bir video ekliyorum.
[VID]http://vimeo.com/37440037[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 22:26
Borleyi erkeği gerçekten çok güzel renklere sahip, benimde çok sevdiğim balıklardandır. Dişileride daha renkli olsalar iyi olurdu. Cemin söylediği gibi birde sarı imparator olsa süper olur..
Sağlıkla besle..
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 22:30
Zafer bey,
Emek verdiğinize değer nitelikte balıklar,tebrik etmeden geçemedim.Sağlıklı ,yavrularıyla yüzdükleri nice videolarını buradan paylaşmanız dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 22:40
[QUOTE=SONADOR]Malavi'de en çok sevdiğim türlerden biridir,borleyi.Maşallah.Zafer abi birde sarı imparator olsa tadından yenmez.[/QUOTE]
[QUOTE=faruk06]Borleyi erkeği gerçekten çok güzel renklere sahip, benimde çok sevdiğim balıklardandır. Dişileride daha renkli olsalar iyi olurdu. Cemin söylediği gibi birde sarı imparator olsa süper olur..
[QUOTE=faruk06]Borleyi erkeği gerçekten çok güzel renklere sahip, benimde çok sevdiğim balıklardandır. Dişileride daha renkli olsalar iyi olurdu. Cemin söylediği gibi birde sarı imparator olsa süper olur..
Sağlıkla besle..
[/QUOTE]
Sarı imparator koloniside güzel olur, düşünüyordum aslında, ancak balık sayısını hesap edip vazgeçtim. Daha önce beslediğim sarı imparatorlar gibi 1 erkek 3-4 dişilik bir koloni fena olmazdı.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 22:47
Ben normalde karma tanklara karşıyım lakin bazı balıklar da bir arada çok güzel oluyorlar.Senin tecrübeni biliyoruz,balıklarına nasıl önem veridğinide biliyoruz onun için sarı imparator bence şart.Sayıyı azaltıp eklenmeli.(Sanki kendi tankım gibi benimsedim abi maşallah hem sana hem balıklarına.)
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 23:27
[QUOTE=SONADOR]Ben normalde karma tanklara karşıyım lakin bazı balıklar da bir arada çok güzel oluyorlar.Senin tecrübeni biliyoruz,balıklarına nasıl önem veridğinide biliyoruz onun için sarı imparator bence şart.Sayıyı azaltıp eklenmeli.(Sanki kendi tankım gibi benimsedim abi maşallah hem sana hem balıklarına.)[/QUOTE]
Cem, sarı imparator ısrarını anlayamadım, hediye mi edeceksin ?
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 16:10
Maşallah yunuslarınız gerçekten güzeller sağlıkla besleyiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 00:56
Maşallah abi çok güzeller keyifler yerinde gözüküyor. Tokoç gibiler
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 11:51
Gerçekten Yunuslar süper..Maşallah