Yeni sehpa fikrim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Erşan bey,akvaryum ölçülerine göre 8mm'lik cam minimum kalınlıktadır tabi kuşaklı olmak kaydıyla,aslında bu ölçülerdeki akvaryum 10 mm olmalı bence,daha sağlıklı olması açısından.
Saygılar..
Saygılar
Erşan Bey 8mm de muhtemelen sorun çıkarmayacaktır. Dikkatli olmanız bu tür sorunların önüne geçecektir. Kuşakları yapıldıktan sonra bir kaya devrilmedi vb. her aquaristi tehdit eden tehlikelerden birisi olmadıkça problem olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta hazır aldığımız firmalarda o büyüklükte bir akvaryumu o kalınlıktaki camla yapmış olacaklar.
Saygılarımla.
Mustafa bey haklısınız,ölçüler tam sınırda kalıyor.Kuşaklama yapıcam ayrıca istemeyerekte olsa akvaryumu tam doldurmamaya karar verdim.Bahsettiğiniz 10mm cam fiyatı çok uygun,burda bu fiyatı bulmak mümkün değil malesef.Burası küçük bir ilçe olduğu için,büyük şehirde satılan malzemeleri 1.5-2 kat fazla fiyata ancak alabiliyoruz.Benim akvaryumumda izmirden gelecek zaten.
Birde eğer tanıdık camcınız varsa,kullandıkları tabaka camlardan artanlar oluyo bunlar bazen camcıların işine yaramıyo ozaman daha ucuza halledebilirsiniz.Gerçi siz siparişi vermişsiniz heralde ama yinede aklınızda bulunsun.
Saygılar..