Yeni sarıprenses akvaryumum
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 16:56
Sp ler için uygun bir hacim değil büyük ihtimalle balıklarınız yanık kalacaklar...en az 100 litrelik bir akvaryum olması gerekır bu tür için...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 17:01
Anlamadım yanık kalacaklar derken neyi kast ettiniz? Ayrıca akvaryumu araştırarak aldım uygun olduğunu arastırdım çevremde bu ölçülerde sp besleyenler var hatta daha küçük hacimde bile olanlar var ve bir sürüde yavru alıyorlar.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 17:03
Yani balıklar büyüyemicek demek
Arkadaşım haklı balıklar yanık kala bilir fakat yawru akvaryumu için ideal gerçi 4 balık oradada 8-9 cm olurlar
terkoslu 2010-06-27 17:05:13
Arkadaşım haklı balıklar yanık kala bilir fakat yawru akvaryumu için ideal gerçi 4 balık oradada 8-9 cm olurlar
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 17:59
Arkadaşım hayırlı olsun akvaryumun ama bence kum fazla kalın bence yarısını çıkar ayrıca yapay bitkilerde kötü duruyor arka fonu da tek renk mesela siyah yaparsan balıkların daha çok belli olur renkleri ortaya çıkar
sağlıklı balıklar
sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 19:23
Kardeşim merhaba;
cihangir 2010-06-27 19:26:03
Arkadaşların dediği gibi yanık fazla büyümez, o hacimde cüce kalırlar yani yavru zor alırsın bir
mütdet bakabilirsin ama 2-3 ay sonra 120+lt akvaryum lazım sana cevrende sana kim bilgi vermişse yanlış bilgi vermiş kardeşim. O hacimde bakanları bende görüyorum hep uyarıyorum sarıprenses gerçek boyuna ulaşmıyor ondan sonra diyorlar 4-5 cm sarıprensesten yavru aldım işte böyle, akvaryumda bakanlar şansına yavru aldımı böyle alıyorlar. O boyda cinsiyetini nasıl anladınız anlamadım sprenses en zor cinsiyeti ayrılan balık türüdür.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 19:49
[QUOTE=gölge2006]
Anlamadım yanık kalacaklar derken neyi kast ettiniz? Ayrıca akvaryumu araştırarak aldım uygun olduğunu arastırdım çevremde bu ölçülerde sp besleyenler var hatta daha küçük hacimde bile olanlar var ve bir sürüde yavru alıyorlar.
[/QUOTE]Bu işler o yaptı oldu bende yaparım olur yöntemiyle olacak bir işde değil.Araştırmalarınızı nereden yaptıysanız çok yanlış bir yerden yaptığınız belli.burada kime sorarsanız sorun benim cevabımı tekrarlayacaktır.balıklarınız yanık yani boy atamayacak büyüyemeyecek ve bununla birlikte uzuvlarında bozukluk olcaka örnek vemek gerekirse gözleri büyük olacak.