Yeni rekor..
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 22:48
547 online kullanıcı yeni rekor hayırlı olsun..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 22:51
Daha nicelerine inşallah.
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 23:01
Süper bir sayı gerçekten.Benim merak ettiğim gün içerisinde siteye kaç üye giriyor?Eminin bu konuda da hergün yeni yeni rekorlar kırılıyordur.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 23:03
Bu dostluklar ve canlı sevgisi ile yaşayan üyelerle, inanılmaz yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Çevremde pekçok kişi, enaz 1 kez sitemizi ziyaret ediyor ve bu sayı her geçen gün çoğalıyor. Yalnız benden mi kaynaklanıyor bilemiyorum, sanki bir yavaşlama var gibi...
RobiNSoN'dan: Yeni rekorlara doğru...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 23:08
[QUOTE=atilla tarhan]
Bu dostluklar ve canlı sevgisi ile yaşayan üyelerle, inanılmaz yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Çevremde pekçok kişi, enaz 1 kez sitemizi ziyaret ediyor ve bu sayı her geçen gün çoğalıyor. Yalnız benden mi kaynaklanıyor bilemiyorum, sanki bir yavaşlama var gibi...
[/QUOTE]
Olurmu hiç hocam?Forumu sizler sayesinde daha fazla seviyordur herhalde herkes.Allah size daha uzun ömürler versinki,uzun yıllar tecrübelerinizi bizlerle paylaşın.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 23:11
[QUOTE=atilla tarhan]
[/QUOTE]
Atilla abi, sanırım senin bağlantıda sorun var ben gayet yeterli bir hızda bağlanıyorum bir ağırlığa rastlamadım sitede..