Yeni Red Sea Max 250
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar,
Video daki tankın alt yapısını merak ettim doğrusu ve 25-30 tang ve bir dolusu balık saydım musaakvaryum yetkilileri bu konuda tecrübelerini bizimle paylaşırlarmı acaba?
Arkadaşlar merhaba redsea nin 250 lt lik modelini bugün bir arkadaşımda gördüm. Fakat şu an için tuzlu su kurmamış ilerleyen dönemlerde kuracak. İçindeki ps yi monte etmemiş ve şu an tatlı su olarak kullanmakta. Acaba bu sistemi şu an kullanan varmıdır ? Türkiyede şu an fiyatı KDv dahil 3.250 TL yurt dışından temin etmek isterseniz 2.500 TL civarlarına geliyor. Ben açıkcası bu kapasitede bir sistem hesabı yaptığımda yaklaşık 2.500 lira gibi bir rakam çıkmaktaki eğer yurtdışından getirtme şansımız varsa hazır kurulu sistem almak manktıklı. Fakat kafamda kapasite ile ilgili bir takım sorular var. Bu sistemin kapaasitesi yanı mercan + balık yükü acaba nereye kadar gidiyor ne kadarlık bir yükü kaldırabiliyor. Bunun dışında arkadaşların yayınlamış olduğu linkte ürün tanıtımında inanılmaz bir yük mevcut acaba bu kadar yükü kaldırabilmesi normalmi? Eğerki normalse tartışılmaz alınabilecek bir ürün. Kullanan veya çalışan sistemi gören inceleme fırsatı olan arkadaşlar varsa bana bu konuda detaylıca bir bilgi aktarabilirlerse çok sevinirim.