yeni proje..
merhaba arkada?lar..
yeni bir akvaryum almayy dü?ünüyorum 80-100cmlik..bitki ve balyk türü yönünden zengin bir ?ey hazyrlamayy dü?ünüyorum.görsellik olarak göze ho? gelen,çabuk üreyebilen,büyüklü küçüklü,dayanykly hangi balyk türlerini bir arada toplamalyyym..ciklitler,labirentliler ve tetralar ho?uma gidiyor..sayysy önemli tabi ki..tabi ki bir de donanym(filtre,hava motoru,ysytycy,bitki,kum ya da ta?,neon y?yk) için neler koymalyyym model ve markalaryyla birlikte yardymcy olur musunuz?
?imdiden te?ekkür ediyorum arkada?lar..
not:konu olarak umarym forum kurallary dy?yna çykmamy?ymdyr.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
e?er bol bitki, bol balyk ise istedi?iniz, tetralar olabilir, 1o kardinal neon, 10 neon, 3-4 sae, 2 de elma salyangozu güzel olur.
ama ben acemiyim, bu balyklar beni üzer dersen, 2 çift lepistes, iki çift moly, platy gibi canly do?uranlardan edin, mutlu olursunuz...
sanyrym bitkileri azaltyp ta?lary ço?altycam aklymda iki grup var..bu guruplar ya: sary prenses,papa?an,?eker pembe, iceman,yunus
ya da
discus,neon,lepistes
bu türler içinde bitki yiyeni yok di mi?birde anla?malarynda bir sorun çykar my?bir kö?eye çynar ve biraz da?ynyk kysa boylulardan koysam bu guruplar için sorun te?kil eder mi?
bu guruplardan kaçar tane koymam ii olur?ilk grup biraz kalabalyk sanyrym seçim yapmam da gerekecek aralaryndan..
fikirleriniz için te?ekkürler..