yeni oluşmaya başlayan tankım
http://img218.imageshack.us/my.php?image=genel1rk7.jpg"
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet Engin bey tabanda herhangi bir kum yok daha önceki Tankta vardı ama dip çekimi ve temizlikte sorun çekiyordum o yüzden koymadım. Altta sirkulasyonu saglayan iki tane motor var ve hiç bir tortu yok. Bu arada vakit ayırıp yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Çogu edindigim bilgiyide burdaki arkadaşlardan aldıgımıda belirtmeden gecemeycem.
SAGILAR.
Tabanda kum kullanılmaması estetik açıdan göze biraz çirkin görünsede, vedat beyin dediği gibi filtrasyonda ek bir getiri kazandırıyor. İlerleyen zamanda Zaten taban coraline ile kaplanacak ve cam görüntüsünden uzaklaşılacak. Bende 36 lt nanomda kum kullanmıyorum ve fazlası ile artı yönlerini gördüm.
Sump sistemi kullanıyorum. İçerisinde Refigium için ayırdıgım yer mevcut fakat şu anda kullanmıyorum ışık sistemi içinde 1 t5 aktinit birde t5 beyaz lamba şu anda takılı fakat Refigium içi boş oldugundan şu anda yakmıyorum.
http://www.reefkeeping.com/issues/subject/totm.php?s=61c5830b4a825be0789f4d81ebf6a66e&menu=15
Onur bey anlamadıgım bu resimlerde dahil olmak üzere tüm canlılar birbiri üzerine temas ediyor. Bendeki canlılar birbiri üzerine temas ettigi anda açılmıyor bu hardlar ve softlar içinde geçerli. daha öncede söyledigim gibi kayalar şu anda başka tankın içerisinde ps çalışır durumda bekliyor bir iki gün içinde ana tanka eklemeyi düşünüyorum dediginiz gibi tek düze bir sıra oldugundan diger kayalarda eklendiginde düz sıra ortadan kalkmış olacak . canlıların ihtiyacına göre üstte yada altta olacakşekilde yeniden düzenlenecek ama canlılarda şundaki yerlerinden memnun degilmiş gibi bir hal yok.