Yeni Ofis Yeni Akvaryumlar
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 23:31
Maşaallah. Allah nazardan gözden sakınsın. Yalnız işiniz zor. Bakarken insanın başı döner bu tablo karşısında. :) Dolu hallerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 23:34
Akvaryum mobilyalarının renk seçimi de çok güzel olmuş. Sistemde çok başarılı görünüyor tekrar tebrik ederim.
omardaing 2011-05-03 20:04:27
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 08:52
Maaşallah...
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 11:35
Maşallah akvaryumlar süper görünüyo bende çok merak ediyorum ilerisini balıklarıda koyduktan sonraki halini ve tabi tanışma fırsatı olursa akvarymu görüp inceleyip belkide evime böyle bir akvaryum kurmayı çok isterdim.Allah utandırmasın sağlıklı ve yavru dolu balıklar
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 21:03
[QUOTE=ttnsb]Hele bi bitirde Nazar boncugumuzu alır gelırız abi İnşaallah :) [/QUOTE]
Murat bey...her zaman beklerim....İyi dilekleriniz için teşekkür ederim....
[QUOTE=GöKHan]Gerçekden güzel birşey çıkacak ortaya ne tür besleyeceğinizi kararlaştırdınızmı acaba?[/QUOTE] Gökhan bey teşekkür ederim....Tür olarak şu anda hali hazırda 3 türüm var.Yeni yerlerini seveceklerine eminim...Red rainbow....Kasakalewe....Moba...
[QUOTE=imar_1]Maşallah akvaryumlar süper görünüyo bende çok merak ediyorum ilerisini balıklarıda koyduktan sonraki halini ve tabi tanışma fırsatı olursa akvarymu görüp inceleyip belkide evime böyle bir akvaryum kurmayı çok isterdim.Allah utandırmasın sağlıklı ve yavru dolu balıklar [/QUOTE] Erkan bey....içten temennileriniz için teşekkür ederim....Yolunuz Org. San. Bölgesine düşerse beklerim inşallah... Saygılarımla......
Saygılarımla.......
[QUOTE=GöKHan]Gerçekden güzel birşey çıkacak ortaya ne tür besleyeceğinizi kararlaştırdınızmı acaba?[/QUOTE] Gökhan bey teşekkür ederim....Tür olarak şu anda hali hazırda 3 türüm var.Yeni yerlerini seveceklerine eminim...Red rainbow....Kasakalewe....Moba...
saygılarımla........
[QUOTE=imar_1]Maşallah akvaryumlar süper görünüyo bende çok merak ediyorum ilerisini balıklarıda koyduktan sonraki halini ve tabi tanışma fırsatı olursa akvarymu görüp inceleyip belkide evime böyle bir akvaryum kurmayı çok isterdim.Allah utandırmasın sağlıklı ve yavru dolu balıklar [/QUOTE] Erkan bey....içten temennileriniz için teşekkür ederim....Yolunuz Org. San. Bölgesine düşerse beklerim inşallah... Saygılarımla......
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 00:12
İnsana iş yerini sevdirebilecek ve orda severek zaman geçirmesine vesile olacak en güzel şey bence akvaryum.İş yerinden ve yoğun işlerden bunalan arkadaşlara tavsiyem en kısa zamanda çalıştıkları alana güzel bir akvaryum kurmaları.Benim böyle akvaryumları iş yerime kurma şansım olsa bol bol mesai'ye kalırım herhalde..
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 22:28
Akvaryumların suyla tanışması......
buradan Taymur akvaryuma tekrar teşekkür ediyorum...Bu resimde Temel bey e gelsin...
Sonunda iş başa düştü......
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 09:21
Mevlam güç kuvvet versin abi herşey geriden görüldügü kadar kolay olmuyor bazen yeter artık denilecek noktalara gelmeyesin inşallah selamlar ...