Yeni Natteri Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 00:08
Niye topa tutuyorlar ki bilmeden yanlış mı yaptık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 00:10
[QUOTE=maviyeşil]Eskiden natteri başlıkları açılınca forumdakiler topa tutardı başlığı açanı. Nereden nereye... Geçmiş olsun tekrar.[/QUOTE]
Hayır olsun, neden topa tutuyorlardı ?
Hayır olsun, neden topa tutuyorlardı ?
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 13:42
[QUOTE=Frttrk][QUOTE=maviyeşil]Hayır olsun, neden topa tutuyorlardı ?[/QUOTE]
Vahşi bir tür olduğundan forumda konu açılması, konuşulması, ilan verilmesi yasaktı. Bu yasak hep anlamsız gelmişti bana zaten. Sonradan kaldırıldı neyseki.
Vahşi bir tür olduğundan forumda konu açılması, konuşulması, ilan verilmesi yasaktı. Bu yasak hep anlamsız gelmişti bana zaten. Sonradan kaldırıldı neyseki.
Beğenenler: [T]167408,bahriferhat[/T]
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 18:21
[QUOTE=maviyeşil][QUOTE=Frttrk][QUOTE=maviyeşil]Hayır olsun, neden topa tutuyorlardı ?[/QUOTE]
Vahşi bir tür olduğundan forumda konu açılması, konuşulması, ilan verilmesi yasaktı. Bu yasak hep anlamsız gelmişti bana zaten. Sonradan kaldırıldı neyseki.[/QUOTE]
Her tür tavsiyesi isteyene lepistes ve japon önerilmesi buradan gelen bir alışkanlık demekki [:lol:][:lol:]
Vahşi bir tür olduğundan forumda konu açılması, konuşulması, ilan verilmesi yasaktı. Bu yasak hep anlamsız gelmişti bana zaten. Sonradan kaldırıldı neyseki.[/QUOTE]
Her tür tavsiyesi isteyene lepistes ve japon önerilmesi buradan gelen bir alışkanlık demekki [:lol:][:lol:]
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 18:32
2007'de natteri diyen banlanırdı.[:P].Şaka bir yana cidden bir aralar natteri besleyene farklı bakarlardı formda.[:)][EDIT]Maverick54,2015-08-19 18:32:24[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 18:35
[QUOTE=Maverick54]2007'de natteri diyen banlanırdı.[:P].Şaka bir yana cidden bir aralar natteri besleyene farklı bakarlardı formda.[:)][/QUOTE]
Natteriler artık japon balığı gibi, Şimdi Cariba,Piraya bulunabilirse Ternetzi ve Serrasalmus türleri [;)]
Natteriler artık japon balığı gibi, Şimdi Cariba,Piraya bulunabilirse Ternetzi ve Serrasalmus türleri [;)]
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 18:39
Sanırım o zamanlar youtubede fare yiyen natteri videoları çok popülerdi.Formda falan paylaşılıp tepki falan alıyordu ciddi ciddi.Neyseki biraz daha sakinleşmiş forum o zamana göre.Bir keresinde biri natteriye parmağını hafiften kaptırmıştı suyu temizlerken dikiş falan atılmış onu paylaşmıştı sanırım o zamanda çok ciddi tepki almıştı.Hey gidi günler hey...[:)]
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 18:43
Neyse ki olumlu yönde büyük gelişme olmuş [;)]