Yeni Kurduğum Demasoni Tankım
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*40*60
Kapasite (litre):240 litre siz ona 200 deyin :D
Canlılar:7 adet demasoni
Malzemeler:dış filtre 2 adet ısıtıcı biri 300 lük biri 100 lük iç filtre
Akvaryum Bakımı:haftada 1 dip çekimi ve su değişimi % 25
Kullanılan Yemler: sera granugreen bide discus yemi var daha yem almadım
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İki ısıtıcı fazla öncelikle 100 w olanı iptal edebilirsiniz.Ayrıca yem olarak diskus yeemini haftada bir kez kullanın.Bitkisel yemler almanız gerekiyor.Demosoniler için suyu sertleştirmesi için bir yemek kaşığı kaya tuzu eklerseiz iyi olur.
Taşları çıkartabilirim ama kumu değiştiremem bugun aldım onlarıda yorumunuz için teşekür ederim bu arada ısıtıcıyıda eksiltemem çünkü akvaryum bahçede dururyor ısınması braz güç oldugundan takviye yaptım.
Benim sormak istediğim renkleri soluk olanlar dişimi oluyor acaba hepsinin rengi aynı ; birinin rengi çok canlı sanırım o erkek oluyor.
Dişilerin renkleri biraz daha soluk oluyor ancak baskın erkeği ayırısanız diğer soluk reklerden de renkleri koyulaştıranlar çıkacaktır.Cinsiyet belirleme ile ilgili başlıkları kullanırssanız nasıl yapılacağı daha iyi anlarsınız.
Aslında balık eklemek istyorum ama fazla gelmezmi rahat olmalarını istyorum bu yüzden tek tür besliyorum fazla balık oldugunda rahat olduklarına inanmıyorum...
Sağlıklı kayısız balıklar dilerim ama o demoların bantı bozuk bence boşa zaman harcamayın bu demolarda derim..Ancak sizin için balığın formu önemli değilse sorun yok demektir....