Yeni Kurduğum Akvaryum
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2024 03:10
Yeni kuruduğum akvaryumuma balık ekledim 15 gün gibi sürede gerekli olan su değişimi bakteri kültürü vs hepsi düzenli ve talimatlara göre eklendi bugün itibari ile 5 zebra 4 lepistes ekledim 1 adette vatoz ekledim akvaryum ışığını kapatınca balıklar yüzeye çıkıyor ancak akvaryum ışığını açınca normal şekilde akvaryum yüzmekteler sebebi nedir acaba [:?]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2024 22:31
[QUOTE=Emirrztrk]Akvaryum hakkında bilgi ve görsel paylaşabilir misiniz[/QUOTE][QUOTE=Emirrztrk]Akvaryum hakkında bilgi ve görsel paylaşabilir misiniz[/QUOTE]
Vaztoz ve çöpçüler kumu sürekli dağıtıyor eski akvaryumuma suyu aktarıp yenisini yenileyip suyu tekrar aktarcam
Vaztoz ve çöpçüler kumu sürekli dağıtıyor eski akvaryumuma suyu aktarıp yenisini yenileyip suyu tekrar aktarcam
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2024 22:49
[QUOTE=che41]
Vaztoz ve çöpçüler kumu sürekli dağıtıyor eski akvaryumuma suyu aktarıp yenisini yenileyip suyu tekrar aktarcam[/QUOTE]
Emin olun bu güzel birşey kumu dağıtıyor kumda oluşan pislik ve yem artıkları (çöpçü varsa çok olmaz) etrafa çıkıyor ve filtre çekiyor mükemmel birşey.
Vaztoz ve çöpçüler kumu sürekli dağıtıyor eski akvaryumuma suyu aktarıp yenisini yenileyip suyu tekrar aktarcam[/QUOTE]
Emin olun bu güzel birşey kumu dağıtıyor kumda oluşan pislik ve yem artıkları (çöpçü varsa çok olmaz) etrafa çıkıyor ve filtre çekiyor mükemmel birşey.
Teşekkür Edenler: [T]242000,che41[/T]