Yeni Genç Damızlık Yunuslarım
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 21:31
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 21:36
İbrahim kardeşim erkek yunusun çok güzel maşallah dişiler şuan olması gerektiği gibi değiller ama eminim onlarda çok güzel olacaklardır.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 22:26
Dişiler erkekle aynı ırk değiller, aralarında epey bir kalite farkı var ama elimizden gelen şimdilik bu teşekkür ederim arkadaşlar..
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 22:47
Erkek kendini direk öne çıkarıyor zaten resimlerdede, Efe06 üretimhanesinide ziyaret ettim çok iyi yunusları var
O kadeh gibi gördüğüm şeyi kuluçka makinasımı yaptın ibrahim verim alabiliyormusun sistem nasıl işliyor ?
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 18:45
Teşekkürler arkadaşlar, evet verim alıyorum yaklaşık 1 yıldır bu sistemde çıkarıyorum yavruları. Annenin ağzından 7-8. gün alıyorum. Normal bildiğimiz bi iç filtrenin ucuna bi hortum parçası yardımıyla dış filtrenin yağmurlama borusunu geçirdim. Yağmurlama borusunun 5 çıkışı var bu çıkışların hepsinede vana taktım. Bu vanalarla suyu kısıp açabiliyoruz bu vanalardanda hava hortumu yardımıyla su aldım ve annemin vitrininden çaldığım kadehlerin baş kısmınada 1 milyoncularda satılan süngerlerden kesip ona göre ayarladım ve kadehlerin içine hortumları sokup ayarlamak sizin el becerinize kalmış :) herhangi bir sorun olmuyor, sistem gayet güzel işliyor.