Yeni Forum Kuralları - Yeni Bilgilendirme Sistemi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Karşı görüşleriniz varsa sebeplerini ve kendinize göre haklı yanlarınızı yazarak doğru ya daha kolay yoldan ulaşılır.
23 mart tarihinde öyle yazmışım ,sanırım yönetimin de pek ilgi alanına girmiyor girmek zorunda da degil bilmiyorum belki çalışılıyordur. O yüzden şuan bunu hayat tecrübesiyle idare edebilirim ben kendim sınıflarım kim hobici kim ticari kendime göre;ama diğer bilmeyen insanlar sanırım bu hobiden o kişi ile alış veriş yaptıkça ve burda insanların yazılarını okudukça öğrenicekler ki bende öyle öğrendim. Deneyim hayatta unutulmayacak derstir.
Buğra bey , sizi anlıyor ve size katılıyorum.Forum ilanları tamamen duygusal oldu.
4-5 akvaryumla balık satan bir kişi evini geçindirecek kadar kazanır demedim , ayrıca yaptığınız yorumlar lafı alış başka yere sürmekten öteye geçmiyor çok boş geliyor dedikleriniz.
Ayrıca en basit şunu deyim kullandığınız terimler o kadar afaki ki üst düzey balıklara bakanı büyük hobici demişsiniz , üst düzey balık alt düzeyi mi var ya balık balıktır , her balık bir canlıdır yapmayın bu kadar.
Arkadaşlar ben mi yanlış telafuz ediyorum balıklar arasında beslenme düzeyi, bakım düzeyi hep aynımı bana göre hepsinin ayrı güzelliği ve bakımı var...Olayı kişiselliştirmeden bu sorumu herkese soruyorum.Kimse üstüne alınmasın lütfen.Sonuçta formumuzda yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına.....