Yeni Dekorum :)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 21:44
Fotoğraf:
Boyut (cm): 90 * 50 * 50 *
Kapasite (litre):200
Canlılar:mpanga, sarıprenses, iceman, papağan, afra jalo reff
Malzemeler:atman 3337, 2 hava moturu,
Yeni duzenlemede siz degerli dostlarımında fikrini almak istedim hayırlı balıklar...
Boyut (cm): 90 * 50 * 50 *
Kapasite (litre):200
Canlılar:mpanga, sarıprenses, iceman, papağan, afra jalo reff
Malzemeler:atman 3337, 2 hava moturu,
Yeni duzenlemede siz degerli dostlarımında fikrini almak istedim hayırlı balıklar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 22:20
Öneri ;
Kristalimsi beyaz kayalar gerçekten hoş. Onları değerlendirip kumunuzuda beyaz yapıp diğer kayaları çıkartsanız daha estetik bir görünüm olur .
Yapmacık bitkiyide çıkarırsanız olay bitmiştir.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 10:07
Öner bey hayırlı olsun yeni dekorunuz. Kızmayın ama o hava taşı hiç olmuş mu orada.En kısa zamanda onu oradan yok edin.Kayanın arkasına bile saklasanız bence çok daha iyi olur.Kuma gömmenize bile gerek yok.Tabi bu benim fikrim karar sizin.
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 13:34
Yaratıcı bir dekor olmuş tebrikler.
Hatta beyaz kayaların yüksekliği bana da ilham verdi desem yeridir. Fakat yapay bitkileri çıkartmanızda yarar var.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 13:36
Akvaryumunuz çok güzel maşallah Hava taşı konusunda bende arkadaşlarla aynı görüşteyim ama akvaryumdan çıkarmayın, o büyük beyaz uzun kayanın arkasına hepsini toplayın muhteşem duracağına eminim. :)
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 14:26
Güzel Dekor yapmışın kardeş kimsede görmedım bu dekoru farklı bir hava katmış akvaryumaaa
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 14:35
Akvaryumun sol tarafı oldukça güzel fakat sağ taraftaki kaya bozmuş aynı kayalardan sağ tarafada yapılsaydı ve kum takviyesiyle süper bir akvaryum olacak.