Yeni Cercevesini Bitirdigim Akvaryumum(155X55X68)
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 22:28
Fotoğraf:
Uploaded with ImageShack.us
Boyut (cm):155x55x68
Kapasite (litre):500
Canlılar:Yunus Frontoza
Malzemeler:İç Dış Filtre Hava Moturu Isıtıcı
Akvaryum Bakımı:2 Haftada Bir Yüzde %30 Su Değişimi ayda bir dış iç filtre temizligi
Kullanılan Yemler:Sera
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya Tuzu
Ahmet35 2011-04-30 12:09:51
Boyut (cm):155x55x68
Kapasite (litre):500
Canlılar:Yunus Frontoza
Malzemeler:İç Dış Filtre Hava Moturu Isıtıcı
Akvaryum Bakımı:2 Haftada Bir Yüzde %30 Su Değişimi ayda bir dış iç filtre temizligi
Kullanılan Yemler:Sera
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya Tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:20
Çok hoş bir tank olmuş. Bende arkadaşımıza katılıyorum. Tek tür bakmanız sizin için daha iyi olur.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 11:27
Selam tank dizaynı güzel fakat tank hacmi yunusa ve frontozaya aynı anda yetersiz gelecektir.
Burak Bulut 2011-04-30 11:27:41
Umarım ileride sıkıntı yaşamazsınız.
Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 08:15
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Hüseyin bey balıkların hepsi ortalama 8 aylık ögrenci akvaryumu bu kadar oluyor.Benimde isteğim tek tür Frontoza yapmak. Erkek yunusum dişilere kur yapmaya başladı.Dişinin biri yumurta aldı ama inşallah en kısa zamanda yavrularını bekliyorum.
KaPTaN 2011-05-14 18:46:07
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 12:24
Benim hoşuma gitti güzel bir tank olmuş fakat içindeki dekor daha doğal olsa kaya ve canlı bitki koyabilirsiniz daha güzel olucaktır.Hacimde gayet yeterlidir baktığınız balıklara.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 12:51
Şafak abi dedigine çok katılıyorum ama babam akvaryuma kayalık yapmamı izin vermiyor.Sebebi ise çok pislik tutması canlı bitki olarak 3-4 kök anubias ekledim ama cikletler bitkileri yediler şuan başka bir akvaryumda bitki denemeleri yapıyorum.
Ayrıca balıklara ara sıra rejim yaptırmak istiyorum hangi yemi önerirseniz kolayca bulabileceğim olursa sevinirim.KaPTaN 2011-05-14 18:48:27
Ayrıca balıklara ara sıra rejim yaptırmak istiyorum hangi yemi önerirseniz kolayca bulabileceğim olursa sevinirim.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 13:38
Akvaryumun çok güzel 500 Lt bi akvaryumda tek tür beslemek çok saçma bence zevkinize göre ilerleyin.Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 18:47
Bugun bi akarsunun icindeki odun ve kamıs seklinde bitkileri topladım 3-4 gün pisliklerini salması icin kucuk tankıma koydum inş kamıslar akv.a güzel bi hava katacaganı düsünüorm ekledikten snrra photolarını koyacagım
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 19:44
[QUOTE=Ahmet35]Safak Abi dedigine cok katılıorm ama babam akv.a kayalık yapmamı izin vermiyor sebebi ise cok pislik tutması canlı bitki olarak 3-4 kök anubias ekledim ama cikletler bitkileri yediler suan baska bi akv.da bitki denemeleri yapıorm
Ayrıca balıklara ara sıra rejim yaptırmak istiorm hangi yemi önerirseniz kolayca bulabilecegim olursa sevinirim. [/QUOTE]
ŞAFAK_HANÇER 2011-05-02 19:46:49
Ayrıca balıklara ara sıra rejim yaptırmak istiorm hangi yemi önerirseniz kolayca bulabilecegim olursa sevinirim. [/QUOTE]
Ahmet evet bitkileri yiyebilirler onu unuttum.Rejim yaptırmak istiyosan balığın formunu koruyacak tetra stick yemler var onlardan verebilirsin