Yeni bir akvaryum daha
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Minarelere dikkat et akif valla bazen adamı deli ediyorlar. Önceden 500lt lik bir akvaryumu alabora ettik onlar yüzünden:)))
Teşekkür ederim düşündüklerin ve vermek istediklerin için. Bilgehanın bişi yollayacağı yok evime ayağıma gel deyip duruyor:))) Ben beyoğlu ilçesine bağlıyım o bana göre şehir dışında kargolasa daha iyi :PPP Ama alamayacağımı bildiği için gel al diye şaka yapan bir arkadaşımız. Kendisini çok severim ama çok şakacı :)
Bu arada akif beniğm ramshorlar kabuklarını taşıyamıyor, kabuktan çok fazla dışarı çıkıyorlar akvaryumun 24-25 derece olmasından sonra bu durum oldu uyum mu sağlayamadılar ne.
Akif istanbulda nerede oturuyorsun? uzakmıyız yakın mıyız merak ettim:)))
Benim gibi dış filtre kullanmayanlar için minareler güzel evet ama dış filtre kullananlar düşünmesi lazım, Sinopta iken pervanesini kırıyorlardı içine girip. Oraya kadar nasıl ulaşıyorlar onuda anlamış değilim:)))
Ramshornlarda inşallah düzelir. Sıcaklığı birden 5 derece arttırdım tolere eder sandım edemedimi bilmiyorum hareket çok yok ama hala canlılar, bitki gübreside var belkide o dokundu. Keşke bir iki tanesini koymasa mı idim ne:) Neyse sen büyütüyorsun biraz yavru verip bütüsünler. Artık ölürse bendekiler sana kaldık:P
Eğer birbirimize yakın isek salyangoz alabilirim senden severim sülükleri biliyorsun:PPP
Valla akif kasımpaşadayım ben dediğin yerlerin ikisinede hiç gitmedim daha önce:))) Sen uygun gördüğünde hediyelerini bekliyorum o zaman:)
Gübre yaramıyorsa ben şimdilik salyangozları uzaklaştırayım olmadı. Ne etti isek üretemiyoruz :P