Yeni bir akvaryum alacagım. sizce nasıl?
İyi çalışmalar, sağlıklı balık ve akvaryumlar herkese...
Aranıza yeni katılmıs bulunuyorum. Akvaryum deneyimim 17 yıl kadar önce beslediğim canlı doğuranlar ile sınırlı. uzun süre besledim. tekrar bir akvaryum almaya karar verdim. Forumlarda baya bir gezindim ve bir kaç soru sorma gereği hissettim. Daha sonra yorumlar dogrultusunda gidip malzemeleri alacagım. Cevaplarınızı ve yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Şimdiden tüm akvaristlere teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Lİfetech dıs filtreyi kullanan bir arkadaşım var fiyatını bilmiyorum ama kullanan kişi memnun olduğunu söyledi. Bence söylediğiniz fiyat pahalı değil.
Bu arada bahsettiğiniz akvaryum boyutları ortalama 200 lt ye denk geliyor. Söylediğiniz miktarda çiklit besleyebilirsiniz. Sorun olacağını sanmam. Saygılarımla.
Ben düz akvaryum kullanımından yanayım.Açıkçası işimi sağlama alırım ve görselliği ikinci planda tutarım.Akvaryumunuz bu haliyle 210 lt su alıyor.Bombeli olduğu düşünülürse hacim biraz daha artıyor.6 mm risk teşkil edebilir.Bu hacimdeki bir akvaryumda 1e 3d yunus ve 1e 4d sarı prenses beslemeniz yeterlidir diye düşünüyorum.Kullanacağınız dış filtrenin ne kadar elektirk harcaması yaptığı da önemlidir.Aksi taktirde daha kaliteli filtrelerle olan fiyat farkı, ödeyeceğiniz elektrik faturasıyla kapanacaktır.Kolay gelsin.